• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Sărbatorile se aproprie, iar cadoul perfect îl găsiți la Sublime Beauty Store! Top idei cadou!

Sărbatorile se aproprie, iar cadoul perfect îl găsiți la Sublime Beauty Store! Top idei cadou!

Sărbătorile se aproprie.. iar încă nu știi ce cadou să faci iubitei tale?
Sublime, în ajutorul tău!

Top idei cadou de la Sublime Beauty Store, magazin de produse Coreene și Europene.

Sărbatorile de iarna se aproprie, iar în aerul rece deja se simte și atmosfera, iar în această perioadă cea mai des întrebare auzită este: "Ce cadou aș putea face iubitei, mamei, surorii, cele mai bune prietene sau chiar colegei de serviciu?".

Sublime vă oferă câteva top idei pentru cadou:

1) Set cadou!

Cele mai des achizițiionate în această perioada sunt seturile cadou, echipa noastră a alcătuit deja seturi de îngrijire pentru orice vârstă și orice problemă a tenului. Găsiți mai jos top trei seturi cadou:

- Setul pentru ten tânăr +16 (îngrijire de bază), conține produse de îngijire de bază a tenului, cu brand-uri top precum Altruist, Geek & Gorgeous și Revox, care sunt renumite pentru calitatea premium a produselor.

- Setul pentru îngrijirea tenului gras și acneic, cea mai des întâlnită problemă la orice vârstă cu tenul, este acneea. Cu aceatsă ocazie, am creat un set de bază pentru îngrijirea și tratarea tenului predispus la acnee, având la bază produse de la brand-urile Altruist, și Geek & Gorgeous.

https://sublime.md/ro/produse/gift-box-acne-set

- Setul pentru reducerea ridurilor fine și îmbunătățirea elasticității pielii (+ 30), un set perfect pentru îngrijirea tenului +30, acest set cadou reduce vizibil ridurile fine, este format din 4 produse care stimulează producția de colagen, având efect anti-aging datorită faptului că sporește elasticitatea și fermitatea pielii, prevenind ridurile profunde și reducând vizibil ridurile fine deja prezente.

https://sublime.md/ro/produse/set-for-reducing-fine-wrinkles-and-improving-skin-elasticity-30-retinol-combo

2) Certificat cadou!

Sublime Beauty Store, vă propune certificatele cadou, pentru a oferi posibilitatea persoanei dragi, să-și aleagă singură produsele de care are necesitate. Certificatele cadou sunt de diferite sume, pentru orice buget, fiind foarte accesibile. Acestea pot fi utilizate atât în magazinul fizic cât și în magazinul online.

https://sublime.md/ro/produse/catalog/certificate-cadou  

3) Produse de îngrijirea părului!

În magazinul Sublime, veți găsi o varietate mare de produse de calitate superioară pentru îngijirea părului. Unul din brandurile top fiind Alfaparf Milano, care are o linie de produse profesionale de îngrijire a părului, pe bază de componente naturale.

https://sublime.md/ro/produse/brand/alfaparf-milano

Cadourie tale pot fi ambalate în cutii personalizate, frumoase și simple.

 

Accesează magazinul Sublime Beauty Store, și alege cadoul potrivit!

Sărbatorile se aproprie, iar cadoul perfect îl găsiți la Sublime Beauty Store! Top idei cadou!
Sărbatorile se aproprie, iar cadoul perfect îl găsiți la Sublime Beauty Store! Top idei cadou!
x
Solicită consultație prin apel
``