• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Top 5 produse Revox populare in magazinul Sublime!

Top 5 produse Revox populare in magazinul Sublime!

Brandul Revox a asaltat extrem de mult piata de produse de ingrijirea pielii, fiind un lider inrait si extrem de accesibil.Revox este un brand spaniol care apartine holdingului Revuele si presupune o gama de produse tratament cu ingrediente simple, eficiente si la un pret democratic.

Reprezentand un concept de produse cosmetice minimaliste, a cucerit in mare parte consumatorii prin ecuatia ingrijirii aparent simple.

In cadrul magazinului nostru Sublime Beauty Store este o gama vedeta, si sunt careva produse care au devenit bestsellere!

  1. Revox Vitamina C 20% - reprezinta un ingredient antioxidant simplu, cu efect de tratare sa petelor pigmentare, iluminare, uniformizare si protejarea de fotoimbatranire si raze UV.Acest produs este remarcat prin formula simpla,dar eficienta cu efecte vizibile din primele utilizari.
  2. Revox Acid Azelaic 20%- cand e vorba de pete post-acneice, semne si comedoane vine  in ajutor acest produs care exfoliaza delicat tenul, fiind potrivit chiar si pentru ten sensibil, desfunda porii, uniformizeaza culoarea tenului, reduce semnele și melasma, previne aparitia acneei.
  3. Revox Niacinamide serum 10%- acest ingredient care  sare in  ajutor pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu exces de sebum si uniformizeaza culoarea tenului, reduce aspectul tenului lucios, previne aparitia acneei si in mod vizibil imbunatateste calitatea tenului.
  4. Revox hyaluronic acid serum 5%- este un produs hidratant prodund, care previne rugozitatea si descuamarea precum si previne aparitia ridurilor premature, cutelor fine si reduce aspectul tenului obosit si lipsit de vitalitate. Este un must-have in rutina de ingrijire si nu ar trebuie sa lipseasca din nici o baie!
  5. Revox acid salicilic 2% - este un ajutor eficient in cazul cosurilor nedorite si inlaturarea rapida a acestora. Formula blanda a acestul produs in mod vizibil imbunatateste calitatea tenului, calmeaza eruptiile si iritatiile, exfoliaza bland tenul .Produsul dat este de mare ajutor in rutina de ingrijire, fiind un produs foarte popular prin eficacitatea sa.

Pe langa toate , gama Revox este o gama ce nu contine uleiuri minerale, parabeni, parfum, alcool sintetic si este netestat pe animale(deoarece este produs in UE).Produsele au prins repede la popularitate si sunt foarte populare in Republica Moldova.

Asemeni, deoarece este o gama populara, deja sunt depistate multe cazuri de contrafacere a acestor produse si este foarte important de a le achiziona din locuri sigure si verificate.

Magazinul Sublime Beauty Store este distribuitor oficial al acestui brand in Republica Moldova, detinand toata gama de produse!

In final, putem sa concluzionam ca pentru a avea o piele radianta nu e nevoie neaparat de produse scumpe ci de produse eficiente, care pot avea un pret ultra-accesibil.

x
Solicită consultație prin apel
``