RU

  • Livrare rapidă în toată republica Moldova!

Pentru a plasa o comanda in magazinul online Sublime este nevoie doar de citiva pasi simpli:

Pasii detaliati pentru a plasa o comanda:

  • selectam produsele dorite apasind pe cosulet din coltul drept de jos al produsului, dupa selectarea produselor dorite intram in cos, unde putem revizui toate produsele selectate cit si cantitatea dorita. Pentru a trece in urmatorul pas:
  • apasam butonul "Continua Achitarea" si trecem la pasul in care adaugam detaliile necesare pentru livrarea comenzii:
  • dupa completarea datelor selectam metoda de achitare: "Numerar la livrare" sau "Prin card bancar" si finalizam comanda apasind butonul "Plaseaza comanda".

 

Magazinul Sublime utilizeaza doua tipuri de achitare a produselor:

Numerar la livrare: Selectind aceasta metoda achitati comanda curierului in momentul in care primiti produsele.

Prin Card Bancar: Achitati comanda online prin sistemul de plati online Paynet utilizind un card bancar Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Portofelul Paynet.

Pentru anularea unei comenzi plasate in magazinul online Sublime va rugam sa ne lasati un mesaj pe mail-ul info@sublime.md in care ne comunicati despre anularea comenzii cit si numarul comenzii, numele si numarul de telefon pe care a fost plasata comanda sau ne comunicati despre anularea comenzii printr-un apel la numarul de telefon +37369411222.

* Rugam respectuos toti clientii nostri sa nu anuleze comenzile deja transmise la curier. De ce? Magazinul Sublime suporta cheltuielile de livrare de 30 lei in mun. Chisinau si respectiv 60 lei in afara orasului pentru comenzile anulate care au fost deja transmise curierului!

Produsele disponibile pe Sublime.md pot fi livrate în Chisinau si la nivel național prin următoarele metode:

  • Ridicare personala a comenzii din magazinul Sublime.
  • Livrarea la domiciliu.

Costurile, timpul de procesare, timpul de livrare si conditiile fiecarei metode in parte sunt detaliate în pagina Livrare si Returnare.

Da, produsele pot fi livrate si in alta tara insa pentru specificarea metodei de livrare lasatine un mesaj pe contul de instagram @sublime.md, contul de facebook: Sublime Beauty Store, un mail pe info@sublime.md, sau un mesaj pe viber pe numarul de telefon +37369411222.

Pentru modificarea unei comenzi deja plasate online va rugam sa luati legatura cu operatorul nostru apelind numarul de telefon +37369411222 si sai comunicati despre modificarile dorite sau sa ne lasati un mesaj detaliat pe contul de instagram @sublime.md.

Pentru modificarea adresei de livrare in cazul in care comanda a fost deja plasata va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +37369411222 sau ne lasati un mesaj pe contul de instagram @sublime.md / email: info@sublime.md

Magazinul Sublime nu expediaza produsele prin posta. 

x
Solicită o consultație
``