• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGOMagazin online de cosmetică coreeană și europeană - Sublime.md

Sublime.md, un magazin online și offline de Cosmetice Coreene și Europene, ne-am pornit în primăvara anului 2020, chiar dacă anul nu părea sa fie cel mai bun pentru începerea unei afaceri, noi ne-am încumetat să ne pornim aventura împotriva tuturor provocărilor, încrezuți fiind că profesionalismul, serviciile de calitate și produsele extrem de minunate vor face buna înțelegere cu fiecare client al nostru.

Curățarea, hidratarea, hrănirea și protecția corespunzătoare sunt proceduri zilnice esențiale pentru vindecarea pielii, nu numai a feței, ci și a întregului corp. Astăzi, produsele cosmetice coreene pentru îngrijirea pielii sunt foarte populare. Cererea și încrederea în mărcile coreene cresc în fiecare zi datorită eficacității și unicității sale.
Magazinul online de produse cosmetice Sublime a fost creat pentru a satisface nevoile femeilor care doresc să fie frumoase și să folosească cosmetice profesionale acasă pentru a-și îngriji fața, corpul și părul.

De ce ar trebui să alegi Sublime?

  1. Prioritatea noastră este grija de clienții noștri.
  2. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse cosmetice. 
  3. La noi veți găsi doar acele mărci în care avem încredere și în care puteți avea încredere.
  4. Avem doar produse originale și de înaltă calitate.
  5. Lucrăm exclusiv cu producători și furnizori oficiali.
  6. Fiecare persoană este importantă pentru noi, așa că ascultăm fiecare părere și dorință.

Când cumpărați de la noi, puteți fi siguri că cumpărați cele mai bune produse de îngrijire a feței, corpului și părului de la cele mai de încredere mărci. 

În magazinul nostru veți găsi: 

  1. Cosmetice pentru față și corp: creme, măști, scrubs, misturi, tonere, seruri, emulsii, protecție solară pentru toate tipurile de piele.
  2. Cosmetice pentru păr: șampoane, condiîionere, balsamuri, spray-uri, măști, uleiuri, seruri, fillere.  

Toate produsele prezentate în magazinul online Sublime sunt certificate și testate clinic. Nu provoacă o reacție alergică și nu conțin conservanți agresivi, coloranți și componente sintetice Puteți avea încredere în siguranța produsului. La urma urmei, vă oferim un sistem de tratament pentru îngrijire care vă va păstra tinerețea și frumusețea.

x
Solicită consultație prin apel
``