• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGORegulamentul de utilizare a Certificatelor Cadou "Sublime"

1. Certificatele Cadou poate fi procurate în magazinul Sublime pe str. Tiraspol 5, în magazinul de pe str. Aleco Russo 1, sau în magazinul online www.sublime.md cu livrare la domiciliu sau poate fi expediat în format electronic pe e-mail.

2. Plata costului Certificatului Cadou poate fi efectuată în magazinul Sublime în numerar sau card bancar, de asemeni poate fi achitat online prin card bancar sau numerar la livrare!

3. Certificatul Cadou este considerat ca un mijloc de plată, iar valoarea sa corespunde unui echivalent similar exprimat în lei.

4. În cazul în care valoarea produselor alese depășește valoarea certificatului valoric, este posibilă achitarea suplimentară a costului ce depășește valoarea certificatului!

5. În cazul în care valoarea produselor alese este mai mică decât valoarea nominală a Certificatului, diferența de bani rămasă nu va fi returnată catre client!

6. Este posibilă plata prin intermediul câtorva Certificate Cadou, astfel încât valorile lor se sumează.

7. Plata pentru produse prin intermediul Certificatului Cadou se efectuează o singură dată, după care acest card rămâne la vânzător drept o dovadă a plății pentru produse.

8. În caz de pierdere a unui Certificat Cadou, magazinul Sublime "IBL Elite Trade S.R.L"nu eliberează un duplicat, valoarea nominală a Certificatului Cadou nu se compensează.

9. Magazinul Sublime "IBL Elite Trade S.R.L" nu poartă răspundere pentru primirea produsului de către altă persoană, în baza unui certificat cadou pierdut de către Dumneavoastră.

10. Termenul de valabilitate al Certificatului Cadou Sublime  este egal cu 90 de zile după achiziționarea lui. După finalizarea termenului acestuia, certificatul cadou nu este valabil și nu poate fi schimbat pe un produs.

11. Certificatul Cadou deține un code de identificare, iar în cazul apariției unor dubii privind autenticitatea certificatului, vinzatorul este în drept să-l retragă fără furnizarea mărfii drept schimb pentru acesta.

12. Certificatul Cadou este proprietatea magazinului Sublime "IBL Elite Trade S.R.L"

13. La procurarea Certificatului Cadou, nu se aplică cardul de reducere a clientului.

14. La utilizarea Certificatului Cadou cardurile de reducere sau alte reduceri și promoții existente în rețeaua magazinelor nu pot fi aplicate la cumpărăturile achitate cu Certificatul Cadou. Produsele sînt achiziționate la prețul inițial.

x
Solicită consultație prin apel
``