• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGOAi obținut un cod promoțional? Folosește-l la urmatoarea ta cumpărătură pe Sublime.md

Ce este un cod promoțional? 

Un promocod este o reducere adițională pe care ori ce persoana care îl posedă va beneficia de un preț mai avantajos asupra coșului cu produse.

Cum utilizez codul promoțional?

Promocodul poate fi utilizat doar în magazinul nostru online, înainte de a finaliza comanda. El trebuie introdus în caseta "COD PROMOȚIONAL" apoi apăsați pe butonul "APLICĂ", iar în rezultat veți putea vedea modificarea de preț cu reducerea aplicată înainte de a plasa comanda.

Nu se permite utilizarea promocodului la produsele care fac parte din catalogul cu reduceri, astfel unui produs i se poate atribui doar o singură modalitate promoțională. De exemplu, dacă aveți în coș mai multe produse, atât cu reduceri cât și fără, site-ul v-ă aplică automat reducerea doar acelor produse care nu au diminuări de preț.

Promocodurile pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasată. Într-o comandă se poate folosi un singur cod promoțional, pagina de comanda nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași comandă. 

În cazul încare un cod promoțional a fost aplicat într-o comandă care nu a putut fi preluată sau a fost anulată din orice motiv, clientul nu are posibilitatea de a reutiliza codul, cu excepția în care codul promoțional are alte condiții de utilizare.

Care este valabilitatea codurilor promoționale?

Fiecare cod promoțional eliberat de către Sublime are o valabilitate atât în termen cât și în utilizare. Condițiile lor le puteți afla contactând operatorii noștri prin chat-online, pe rețelele sociale (facebook și instagram) sau prin apel telefonic.

x
Solicită consultație prin apel
``