• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Totul despre Altruist și protecția solară!

Totul despre Altruist și protecția solară!

Cine este Altruist ?

Producator de protective solara, este o societate non-profit cu scop caritabil. Pentru fiecare sticlă vândută, Altruist donează 0.10 Lire unor organizații de caritate precum Under the Same Sun (Sub Același Soare), care luptă pentru protejarea copiilor bolnavi de albinism din Africa. În 2018, compania a donat produse în valoare de 40.000 de lire sterline pentru a ajuta la protejarea copiilor cu albinism și au intentia de a bate acest numar în fiecare an. Misiunea lor este de a reduce incidența cancerului de piele prin utilizarea sporită a protecției solare de calitate, împreună cu o mai bună educație și conștientizare.

Cine este fondatorul acestei game de produse?

Creierul din spatele gamei este medicul dermatolog britanic și chirurgul pielii, dr. Andrew Birnie și economistul olandez David Westerbeek van Eerten, care au dezvoltat-o ca o organizație non-profit. Viziunea lor a fost să creeze un produs pentru fiecare stil de viață, vârstă și tip de piele și buzunar, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de piele, făcând ușor utilizarea de SPF de catre oamenil în fiecare zi. 

Ce este protectia solară și de ce avem nevoie de ea?

Protecția solară este un pas obligatoriu pe tot parcursul anului, deoarece razele UVA și UVB pot afecta pielea anul împrejur.

Razele UVA  sunt în proporție de  95% și sunt responsabile de pigmentarea pielii, riduri, unele tipuri de cancer de piele. Razele UVB constituie 5 % și sunt cele responsabile de bronz, reacții alergice, cancer de piele, arsuri.

Ca urmare doctorul Andrew Bernie împreună cu o echipă de cei mai buni oameni de știința din Europa a creat Altruist Sunscreen!

Altruist, este o sensație cosmetică fabuloasă- ușor se absoarbe, fără reziduri, alcool și parabeni! Această gamă de SPF este una din cele mai reușite la moment, deoarece cuprinde un set de nevoi pentru piele și este foarte accesibil la preț!Are la bază o gamă de filtre fotostabile, inclusiv cel mai avansat filtru Tinasorb A2B.

Gama de protecție solară de la Altruist este hipoalergenică, fără parfum!Aceasta gamă cuprinde SPF30 , SPF50,  ANTI-REDNESS SPF50 ,  FLUID SPF50, SPF50 Spray.

Altruist SPF30 -are o textură ușor aerată și pe ten are un aspect semi-mat, pe când SPF50 are o textura mai emolientă, mai potrivită tenului uscat, deși ambele variante sunt potrivite pentru orice tip de ten precum și celor cu diverse diagnostice medicale( rozacee, cuperoza, dermatita seboreică), sau celor care au urmat proceduri medicale(peeling chimic).

SPF 50 -poate fi mai puțin tolerat de persoanele cu ten gras deoarece este emolient. Anume pentru aceste persoane a fost creat SPF50 FLUID.

Fluidul este un alt produs bestseller la Altruist, care pe lângă faptul că se absoare extreme de repede în piele, este foarte comod de utilizat. Doctorul Andrew Bernie, recomandă acest produs persoanelor care nu tolerează aspectul emolient al pielii.

Un alt produs minune de la Altruist este SPF50 ANTI-REDNESS. De ce minune? Pentru că este un produs multifuncțional. Anti-Redness este o cremă cu factor de protecție înalt, care pe lângă faptul că este hidratant, are și propriețațile unui fond de ten.

Produsul conține o serie de pigmenți verzi, care în contact cu pielea, se transformă într-un fond de ten care ia culoarea pielii! Fascinant, nu? Ba  mai mult, acesta neutralizează instant roșeața și uniformieaza aspectul pielii pigmentate.Deasemenea la baza produsului stau 5 ingrediente: centella asiatica, gălbenele, lemn dulce, castan sălbatic și extract de drojdie ce are rol anti-inflamator Este perfect pentru orice tip de ten, în special pentru persoanele care au problem cu rozaceea, cuperoza, pete pigmentare.

Partea cea mai bună este că produsele Altruist sunt deja în Republica Moldova, în magazinul Sublime Beauty Store! Deasemenea aici puteți solicita o consultație referitor la aceste produse, cum pot fi utilizate, care sunt potrivite pentru tenul dumneavoastră!

 

Dar tu  știai de ALTRUIST SUNSCREEN?

Totul despre Altruist și protecția solară!
Totul despre Altruist și protecția solară!
x
Solicită consultație prin apel
``