• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Secretele Frumuseții: Descoperă Magia Produselor L'ador

Secretele Frumuseții: Descoperă Magia Produselor L'ador

La`dor (Lador) este un brand coreean care produce produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului și a scalpului. Brandul coreean a fost fondat în 2008 și în această scurtă perioadă a devenit lider mondial în industria frumuseții. Îngrijirea profesională a unui salon la domiciliu la un preț mic este scopul companiei, pe care îl implementează cu succes.

Ca parte a mărcii La`dor (Lador), există o formulă originală de îngrijire a părului care vă permite să restabiliți membrana hidrolipidică a firului de păr și este o protecție naturală pentru părul sănătos. Compoziția formulei în concentrație mare include numai componente naturale, ecologice, inclusiv extracte de plante, uleiuri naturale, cheratine, proteine, colagen, filtrat de melc, peptide de mătase, aminoacizi, omega-3, omega-9, precum și naturale. complexe de vitamine. Toate produsele sunt realizate după cele mai bune rețete tradiționale folosind tehnologii avansate, pentru care brandul nu oprește cercetarea și dezvoltarea. În același timp, toate produsele cosmetice din Coreea sunt supuse unui control strict, prin urmare sunt complet hipoalergenice.

Eficacitatea produselor cosmetice de îngrijire a mărcii La`dor (Lador) îi face pe cei mai mari sceptici să admire. Cosmetica profesională La'dor din Coreea pentru îngrijirea părului ajută la refacerea structurii acestora, reduce efectele agresive ale vopselei chimice sau ale produselor permanente, protejează buclele de radiațiile ultraviolete, uscare excesivă și pierdere. Ingredientele naturale din compoziție au efect maxim asupra scalpului, foliculilor, stimulând creșterea părului, metabolismul, circulația sângelui, conferă părului putere și volum. Drept urmare, chiar și cel mai slăbit păr capătă o frumusețe și o putere fără precedent, devine mai puternic și mai gros. Cosmeticele coreene La'dor au ocupat rapid primele pozitii in clasamentul produselor de infrumusetare din aceasta categorie, deoarece produce un efect incredibil si in acelasi timp de durata. Are la baza un tratament cu keratina care ajuta la refacerea parului cu orice textura. Proteina naturală, cea mai importantă componentă a liniei părului, acționează ca un „plastic” mare pe zona deteriorată - o completează la starea sa inițială, așezată de natură, apoi o protejează de alte daune.

Sortimentul de produse cosmetice marca La`dor (Lador) prezentat si expus in magazinul online Sublime Beauty store in diverse linii si serii, sortimentul brandului iti permite sa faci alegerea corecta a produselor pentru orice tip de par. Cosmetica coreeană La'dor include produse pentru îngrijirea zilnică a părului și a scalpului, precum și produse de colorare a părului:

  • șampoane fără sulfat și fără silicon,
  • fiole pentru curățarea scalpului,
  • balsam, măști, balsamuri,
  • coji ale scalpului,
  • seruri de păr,
  • produse de umplutură pentru tratamentul părului
  • produse pentru laminarea acasă și îndreptarea părului,
  • spray-uri de recuperare.

Magazinul online de cosmetice coreene Sublime Beauty Store ofera sa cumpere produse cosmetice La`dor (Lador) la un pret atractiv cu reducere. Livrarea gratuită în Moldova se efectuează la cumpărarea de la 650 lei în diferite moduri. Expediere in aceeasi zi si livrare prompta. Aprovizionarea săptămânală a magazinului cu produse noi. Hituri ale mărcii coreene La`dor (Lador). Fiecare client are o reducere personală, cadouri, mostre. Te asteptam in magazinul online Sublime Beauty Store Moldova si suntem siguri ca vei fi multumit.

x
Solicită consultație prin apel
``