• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Ce sunt razele UV și de ce să alegi protecția solară Altruist?

Ce sunt razele UV și de ce să alegi protecția solară Altruist?

Ce sunt razele UV și ce pot cauza pielii neprotejate?

Razele UV, sau razele ultraviolete, sunt radiații electromagnetice de la soare care sunt invizibile pentru ochiul uman. Cu toate acestea, pot deteriora grav pielea.

Razele UV-A pătrund în piele în profunzime până la dermă, stimulând procesul de maturare a melaninei, adică procesul de bronzare a pielii. Cu toate acestea, există riscul ca UV-A să deterioreze colagenul și elastina, compromițând astfel sănătatea structurii pielii. Ceea ce provoacă apariția precoce a ridurilor.
Razele UVA sunt considerate principalele responsabile pentru fotoîmbătrânire, dar și pentru fotoimunosupresie, fenomene de fototoxicitate și fenomene de fotoalergie.
Pentru a proteja pielea de efectele nocive ale razelor solare, reducând riscul aparitiei tumorilor cutanate de natură și severitate variata și a altor patologii dermatologice până la îmbătrânirea prematură a pielii, secretul se află în crema de protecție solară.
Produsele cu creme de protecție solară ajută la contracararea efectelor nocive ale soarelui, prevenind dezvoltarea tumorilor cutanate. În plus, aplicarea corectă și constantă a cremei solare evită pericolul arsurilor care pot reprezenta un factor de risc pentru dezvoltarea bolilor iminente în timp.

 

Protecția solară, indispensabilă și pentru copii! 

Pielea copiilor este extrem de delicată, straturile care o alcătuiesc sunt încă foarte subțiri și mecanismul de autoprotecție pe care îl are corpul nostru nu s-a dezvoltat încă pe deplin. Din aceste și alte motive, pielea nu este încă suficient de rezistentă și reacționează foarte sensibil la razele UV, necesitând astfel mai multă prevenție și îngrijire specifică.

În peroada de vara nu trebuie să lipsească niciodata o caciulă din bumbac, niște apă de baut la intervale regulate și evident o protecție solară bună, aleasa corect. Când alegem un produs cu protecție solară pentru copii, este necesar să ținem cont de anumite criterii, precum: un spray sau o cremă care se absorb rapid și nu au o textură lipicioasă, să nu conțină alcool, ceea ce va putea irita pielea copiilor și să aibă la bază componente hipoalergenice.

 

De ce să alegi protecția solară Altruist?

Altruist este un brand de protecție solară, testată și dezvoltată, de cei mai buni oameni de știință din Europa!

Ce oferă brandul Altruist:

Calitate premium!

Dezvoltat de dr. Andrew Birnie în parteneriat cu unii dintre cei mai buni oameni de știință din Europa. Protecția solară Altruist are o gamă largă de filtre UV fotostabile, inclusiv cel mai avansat filtru Tinosorb A2B. Simț cosmetic fabulos, ușor de absorbit, nelipicios și fără reziduuri. Hipoalergenic și fără parfum.

Un brand de protecție solară cu cele mai accesibile prețuri!

În opinia echipei Altruist, costurile nu ar trebui să fie o barieră în calea utilizării regulate a cremelor și spray-urilor de protecție solară. Altruist este capabil să ofere protecție solară la un preț accesibil, din cauza marjelor de profit reduse și a costurilor de marketing practic foarte mici, inclusiv, Altruist nu obișnuiește să folosească ambalaj scump pentru produsele de protecție solară oferite. 

Protecție solară pentru toate tipurile de piele!

Misiunea Altruist este de a reduce incidența cancerului de piele prin utilizarea sporită a protecției solare de calitate, împreună cu o mai bună educare și conștientizare. Această protecție solară a fost formulată pentru a fi acceptabilă pentru toate tipurile de piele. Protecția solară este potrivită inclusiv și pentru copii!

Caritate

Altruist susține organizațiile de caritate care ajută copiii cu albinism în Tanzania și restul Africii. "Credem că toată lumea ar trebui să aibă șanse egale să fie protejați de soare." 

Cumpărând preotecție solară Altruist, puteți ajuta copiii albinoși din Africa! De la lansarea Altruist în 2016, (0.10 Lire Steriline) din fiecare tub vândut au fost donate unor cauze caritabile. Altruist susține organizații caritabile, inclusiv Under The Same Sun și Stichting Afrikaanse Albino’s.

De la lansarea brandului de  protecție solară Altruist, am putut dona peste 225K GBP (250K EUR) în produse.

 

Produse SPF Altruist, recomandate și pentru copii:

Altruist Family Sunspray SPF50

Altruist Dermatologist Sunscreen SPF50

Altruist Sunscreen Invisible Sun Spray SPF50

x
Solicită consultație prin apel
``