• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



De ce trebuie să folosim SPF și iarna? Protecție solară iarna cu SPF50!

De ce trebuie să folosim SPF și iarna? Protecție solară iarna cu SPF50!

Pielea noastră este expusă la daune solare pe tot parcursul anului, nu doar vara.

Razele UVB sunt cele care provoacă arsuri și opăriri și sunt deosebit de puternice vara, în timp ce razele UVA , foarte prezente pe tot parcursul anului, indiferent de clima, sunt responsabile de pete și riduri.

Asta înseamnă că, chiar dacă nu riști să te arzi iarna, nefolosirea unei creme de protecție echivalează cu o îmbătrânire sigură prematură a pielii.

 

Protecție solară iarna cu SPF50!  De ce?

Caracteristicile cremei solare dedicate iernii sunt direct proporționale cu tipul de piele care avem.

Este necesar să se acorde atenție reacției pe care o are pielea feței, în contact cu schimbările bruște de temperatură sau agenții atmosferici.

Soluția ideala este sa folosești un produs ușor, capabil să se transforme într-o baza de machiaj și capabil să creeze un scut de razele soarelui și în acelasi timp să ofere aportul de nutrienți pentru a hidrata cât mai bine pielea.

Fața este partea a corpului cea mai supusă răcirii rapide, deoarece este expusă agenților atmosferici și poluării, din aceste motive este esențial să introducem produse de bază capabile să creeze o peliculă protectoare în rutina de frumusețe.

Dermatologii recomandă folosirea filtrelor UV asemănătoare cu cele folosite în sezonul de primăvară - vara, soarele de iarnă este mai puțin fierbinte, dar asta nu înseamnă că daunează mai puțin! Un SPF50 este nivelul recomandat.

 

 

Informație utilă! Vă recomandăm să aplicați protecția solară pe tenul curățat și uscat, fără vreo cremă sau ser prealabil, altfel riscați să supraîncărcați pielea, anulând efectul de opacizare.

 

x
Solicită consultație prin apel
``