• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



De ce să alegi cosmetica coreeană?  Beneficiile cosmeticii coreene!

De ce să alegi cosmetica coreeană? Beneficiile cosmeticii coreene!

Te întrebi și tu, de ce oare cosmetica coreeana a devenit atât de populară?

Găsești top 5 beneficii și argumente, de ce să alegi cosmetica coreeana.

 

1) Ingrediente naturale.

Cosmeticile coreene au devenit renumite datorită compziției lor din ingrediente de origine naturală. Doar în cosmeticele coreene veți găsi cele mai exotice și neobișnuite ingrediente, precum: mucină de melc, proteine ​​​​pânză de păianjen, extract de cuib de rândunică, ulei de cal, și multe altele. Fiecare componentă este testată clinic și are propriile sale beneficii.

2) Compoziție hipoalergenică

Compozițiile produselor de îngrijirea pielii coreene, sunt cât mai blânde posibil, astfel încât pot fi utilizate de persoane care tind să aibă piele subțire și sensibilă.

3) Abordare inovatoare

Producătorii coreeni de cosmetice se află în permanentă dezvoltare, apar în continuu noi ingrediente, formule, sisteme de îngrijire, iar concurența ridicată îi obligă să lucreze nu numai la inovație, ci și la calitate, îmbunătățirea produselor și lansarea de noi produse pe piață.

4) Preț accesibil 

Produsele coreene, sunt renumite pe piața internațională și pentru prețul lor mult mai accesibil decât prețul produselor europene. Fiind ambele de calitate înaltă.

5) Multifuncționalitatea produselor

Coreenii, în produsele lor de îngrijire, au ales să combine mai multe funcții într-un singur instrument deodată. De exemplu, BB cream, care nu numai că ascunde imperfecțiunile pielii, dar și o îngrijește, având cel mai des la bază componente care tratează și hidratează tenul

 

Tu deja folosești produsele coreene?.

x
Solicită consultație prin apel
``