• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Fondul de ten hidratant și cu o acoperire extraordinară de la Enough

Fondul de ten hidratant și cu o acoperire extraordinară de la Enough

Enough este un tânăr brand coreean care produce produse cosmetice decorative și de îngrijire a pielii pentru diferite tipuri de piele. Se bazează pe o cantitate mare de nutrienți și vitamine, datorită cărora produsele lor au un efect de întinerire.

Printre cele mai populare produse ale acestui brand, sunt fondurile de ten Enough cu collagen și cu efect anti-rid.

 

Acest fond de ten cu colagen Enough Collagen Moisture Foundation SPF15, hidratează tenul, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, oferă o acoperire extraordinară și naturală. Fondul de ten Enough Collagen, ajută la mascarea tuturor imperfecțiunilor, precum: acnee, roșeață, pigmentare și pori dilatați. Se adaptează cu ușurință la nuanța pielii, oferindu-i un aspect proaspăt, sănătos și strălucire naturală.

Iar printre beneficiile sale, fondul de ten, are un și grad de protecție solară, SPF15! 

Fond de ten hidratant cu SPF15 si colagen №21


 

Al doilea fond de ten Enough Collagen Enough Collagen Whitening Moisture Foundation SPF 15, are și efect anti-îmbătrânire!  Fondul de ten ascunde superb imperfecțiunile, corectează tonusul, hidratează și redă strălucirea naturală sănătoasă a pielii.

Produsul are un ușor efect anti-rid, încetinește procesul de îmbătrânire, conduce umezeala adânc în celulele epidermei, prevenind deshidratarea pielii și protejează eficient împotriva factorilor externi agresivi.

Componentele precum colagenul, niacinamida și adenozina hidratează intens pielea, strângând și mărind elasticitatea epidermei, ajută la netezirea ridurilor și la luminarea petelor post-acnee.

Fond de ten anti-imbatrinire cu SPF15 si colagen marin №13

 

Și printre toate, aceste fonduri de ten au un preț foarte accesibil și o cantitate mare!

x
Solicită consultație prin apel
``