• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Patch-uri pentru ochi, care sunt cele mai eficiente și cum se utilizează!

Patch-uri pentru ochi, care sunt cele mai eficiente și cum se utilizează!

Conturul ochilor este o zonă foarte delicată a feței și din acest motiv ar trebui să avem o grijă deosebită de această zonă.

Fiind o zonă în care pielea este deosebit de subțire, îmbătrânirea începe foarte curând!

Pe lângă utilizarea unei creme bune petru conturul ochilor, patch-urile sau eye patch, sunt plasturi pentru ochi, care ne pot ajuta să luptăm cu multe probleme inestetice, specifice acestei zone. Ele funcționează la fel ca măștile, dar sunt specifice zonei ochilor.

În timpul aplicării, eliberează ingredientele active conținute în ele și, în funcție de formula specifică, sunt capabile să relaxeze, să ilumineze și să revitalizeze conturul ochilor.

 


Care sunt cele mai eficiente patch-uri?

Ei bine, la moment, cele mai des folosite în rutina de îngijire a tenului, sunt plasturile pentru zona ochilor din hidrogel, tipice cosmeticii coreene. 

Acestea, provin direct din îngrijirea pielii coreene și sunt extrem la modă în acești ani. Gelurile conținute în cadrul acestora oferă, pe lângă o senzatie confortabilă și racoritoare, și o acțiune decongestionantă, calmantă și hidratantă. În interiorul plasturilor hidrogel pentru conturul ochilor, se găsesc extracte de fructe exotice, plante calmante, de exemplu fiind: papaya, ananas, castravețe, dar și vitamine, peptide și antioxidanți, astfel încât să obții un rezultat vizibil, și o zonă hidratată în profunzime.

De asemenea, eye patch-urile, mai pot conține acidul hialuronic, colagenul și vitamina C, care lucrează direct asupra elasticității și hidrătarii pielii, dar și asupra microcirculației.

Cum se utilizează corect Patch-urile pentru ochi:

Patch-urile, sunt ca niște plasturi de gel care se aplică sub ochi. Va recomandăm să le puneți în figider câteva minute înainte de utilizarea acestora,  pentru că, atunci când le veți folosi să fie mult mai placut și relaxant pentru piele, și de asemenea, ingredientele active să patrundă mai bine.

Aplicarea lor este foarte simplă: aplicați-i chiar sub ochi, făcându-i să adere bine pe piele.

Se folosesc pe pielea curățată în prealabil, de preferat seara.

 

Cât timp să păstrați plasturii pentru ochi?

Nu exista o regula precisă, depinde de produsul pe care il folosiți. De obicei, timpul de procesare este de cel mult 15-20 de minute, dar există niște patch-uri pentru ochi, care pot fi lăsate pe toată noaptea.

 

Cât de des să folosești patch-urile?

Acesta fiind un punct fundamental, pentru că, mulți cred că o dată este suficientă, pentru a obține rezultate. Dacă doriți să obțineți o zonă a ochilor plină, netedă și relaxată, plasturii pentru ochi trebuie folosiți cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână.

 

Click aici, și găsești patch-uri în hidrogel, care te vor ajuta, să previi și să tratezi probleme specifice conturul ochilor, chiar și patch-uri anti-rid! 

https://sublime.md/ro/produse/fata/masti-pentru-fata/patchuri

x
Solicită consultație prin apel
``