• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Pensule de machiaj profesionale, care trebuie să fie în trusa ta cosmetică!

Pensule de machiaj profesionale, care trebuie să fie în trusa ta cosmetică!

Pensulele de machiaj, sunt accesorii esențiale pentru aplicarea corectă a machiajului și obținerea unui rezultat profesional.

Aliați indispensabili ai machiajului, pensulele sunt acele instrumente care fac din machiaj o capodopera artistica. Peria potrivită ajută la răspândirea mai bună a produsului și la amestecarea lui cu precizie.

Imaginați-vă fața ca pe o paletă care trebuie umplută cu linii și culori: aici devine mult mai ușor de înțeles de ce ar trebui să vă machiați cu pensule și nu cu degetele, la fel ca și când ați picta.

 

Pentru a crea un machiaj perfect, echipamentul de înălțime este esențial: Descoperă toate pensulele și accesoriile de o calitate și performanță incomparabile ale Pensurilor Profesionale Nastelle!

O pensula de machiaj pentru orice nevoie!
Există diferite pensule în funcție de produsul pe care doriți să îl aplicați și de zona feței pe care urmează să o machiați. Pensulele mari și moi de machiaj pentru față sunt ideale pentru aplicarea fondului de ten, pudrei de față, bronzante pentru conturare, bronzer, fard de obraz și machiaj definitor. Cele mici și compacte sunt folosite pentru a adăuga nuanțe prețioase machiajului ochilor și buzelor.


Diferite tipuri de pensule și cum să le utilizezi!

Pensula pentru fond de ten:

O pensulă bună pentru fond de ten trebuie să fie suficient de largă pentru a răspândi rapid produsul pe toată fața. Acest tip de pensula pentru fond de ten ofera un efect natural fara a lasa linii inestetice pe fața.
 

Pensula pentru Highlighter:

Spre deosebire de pensula pentru fond de ten, pensula pentru iluminator trebuie să fie destul de îngustă pentru a putea aplica produsul doar în anumite puncte. Pe pomeți, tâmple, arcul lui Cupidon, centrul frunții, bărbie și puntea nasului.

Pensula pentru corector:

De fapt, poți alege dacă să aplici corectorul cu o perie rotundă și compactă cu peri sau o perie conică și cu limbă de pisică. Important este, să fie mică.

Pensula de blush:

Cel cu forma mai alungită sculptează mai bine pometul, celălalt care are perii mai largi, în schimb, este mai potrivit pentru un efect de culoare pe obraji plini.

Pensula pentru pleoape:

Este concepută pentru aplicarea culorilor şi a pigmenților pe pleoape. O recunoşti după forma aplatizată şi există în diferite mărimi, pentru diferite tipuri de necesitate a machiajului.

Pensula pentru pudra:

Are o structură care nu este nici prea largă, nici prea îngustă, în acest fel distribuie pulberea uniform. Poate fi folosită atât pentru pulbere liberă, cât și pentru pulbere presată.

Pensula pentru sprâncene:

Pensula diagonală, este mai potrivită pentru aplicarea produselor din ceară cu care să desenezi sau să umpleți arcul.

Pensula pentru aplicarea rujului:

Peria de buze este subțire și are formă de limbă de pisică. Trebuie să fie mic pentru a desena conturul cu precizie. Structura sa conica iți permite de asemenea, să amesteci rujul și să uniformizezi creionul, pentru a anula orice dezlipire.

Important! Curățarea / dezinfectarea pensulelor:

Pensulele, de fapt, trebuie curățate cu o atenție deosebită, nu doar pentru a evita trecerea culorii, ci și pentru un factor igienic. Pe pensule, pot trăi bacterii care, în contact cu praful și mediul înconjurător, ar putea să prolifereze și apoi să fie readuse pe față.

Se recomandă cel puțin săptămânal, să fie spălate cu săpun delicat.În timp ce pentru situații de urgență va fi suficient să utilizați un fluid, special conceput pentru a curăță și dezinfecta pensulele sintetice și naturale, folosit des de profesioniști.

x
Solicită consultație prin apel
``