• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Rutina de îngrijire a pielii și părului toamna.Sfaturi de adaptare la sezonul rece.

Rutina de îngrijire a pielii și părului toamna.Sfaturi de adaptare la sezonul rece.

Rutina de îngrijire toamna este un subiect foarte actual. Le permite femeilor să-și extindă arsenalul de componente active și le oferă mână liberă în ceea ce privește procedurile cu acizi, retinoizi sau peelinguri cu laser. Și bineînțeles, îngrijirea de toamnă este un motiv pentru a-ți cumpăra cosmetică de îngrijire nouă. Vom vorbi ce produse sunt binevenite în perioada de toamnă-iarnă dar și ce ar fi bine să modifici odată cu venirea frigului.

  1. Este timpul pentru îngrijirecu acizi!

Dacă ați vrut să începeți îngrijirea cu acizi exfolianți  atunci toamna este momentul să o faceți. Iubitorii pasionați de acizi știu că vara, desigur, poți folosi acizi, cu respectarea anumitor reguli. În special, aplicați în mod constant protecție solară.

De ce vor fi acizii relevanți în toamnă?

Vara, pielea ta era bronzată într-un fel sau altul, a experimentat căldură și – dacă ai stat într-un mediu urban – ai fost expusă ecologiei sărace a orașului. Prin urmare, îngrijirea acidă este o modalitate de a reînnoi, împrospăta și îndepărta „celulele moarte” de pe piele. În acest caz, acizii pot fi atât ușori, cât și destul de puternici. Singura limitare: cu cât acizii sunt mai puternici, cu atât mai târziu toamna trebuie să fie transferați - astfel încât soarele să își reducă activitatea la maxim. De exemplu, Smooth Out 12% AHA + Cactus Liquid cu acid glicolic poate fi folosit chiar și la începutul toamnei.

Formulat special pentru lupta anti-îmbătrânire, conține 12% AHA + Extract de Cactus. Combinatia de 12% acid glicolic + acid lactic îndepărtează ușor și eficient celulele moarte de pe suprafața pielii, oferind acesteia o strălucire sănătoasă aproape instant.

Descoperă toata gama de acizi aici.

  1. Ceva mai grăsuț pentru buze și cât mai nutritiv.

În cazul buzelor, se aplică regula: „cu cât mai gras, cu atât mai bine”. Pielea subțire a buzelor este complet lipsită de glande sebacee, așa că este indicat pentru perioada de toamnă să selectezi balsamuri pe bază de uleiuri (shea, argan, etc.) și ingrediente reparatoare (propolis, centella). De fiecare dată când aplicați acest balsam, creați o barieră protectoare și oferiți hrănire pielii, ceea ce face buzele dvs. netede și sănătoase. Unul dintre noile produse de îngrijire a buzelor cu miere este Eyenlip Honey Luster Lip Sleeping Mask .Vezi produsele pentru buze aici.

  1. Proceduri reparatoare pentru păr.

Dacă există un lucru care a fost expus la cel mai mult stres vara, acesta este părul. S-au estompat la soare, au fost uscate de vânt și de radiațiile ultraviolete. Părul este în esență „produsul mort” al foliculilor. Solzii de păr excitat devin deosebit de vulnerabili.

În viața obișnuită, este suficient să le netezești cu balsamuri, dar după perioada de vară va fi necesară o abordare mai serioasă: măști de keratină pentru hidratarea și netezirea firelor de păr, protecție termică atunci când se folosește un uscător de păr și diverse seruri fără îndoială pt. capetele parului. Când vine vorba de sănătatea părului în sine, începe cu scalpul.

Toamna este vremea pălăriilor, așa că exfolierea și curățarea scalpului este o procedură obligatorie, astfel încât circulația sângelui să stimuleze creșterea părului și scalpul „respiră” într-un fel (desigur, de fapt nu există un astfel de concept, dar din moment ce această definiție este familiar oricărei fete, îl vom folosi). Ne place foarte mult exfoliant pentru scalp Lador Scalp Scaling Spa Hair Ampoule - eficient și prietenos cu bugetul. Un tub este suficient de 15-20 ori!

  1. Mâinile și corpul.

Mâinile și corpul sunt supuse unor teste diferite. Dacă primii pur și simplu încep să se usuce la frig și, pe lângă cremă, au nevoie de o mască de mâini (și acesta este un alt nivel de catifelare și hrănire a pielii), atunci corpul are două probleme. Poate începe să se dezlipească (bronzul de vară dispare) și se simte uscăciune - prin urmare, este recomandabil să folosiți aluat și creme grase pentru îngrijirea pielii sau poate reacționa cu acnee - acest lucru se întâmplă la cei cu pielea grasă pe spate, piept, si in general la toti cei care se misca activ si transpira in haine calduroase de toamna .

Un produs excelent pentru o astfel de piele este Kiss by Rosemine Fragrance Cream - Glamour Precious. De asemenea, previn inflamația și hidratează. Vezi produsele pentru corp aici.

  1. Soluții pentru ten sensibil.

Toamna ne pune la încercarepielea și cu frig, ploaie, vânt și alte lucruri nu tocmai plăcute care au un impact maxim asupra pielii. Ele irită și te fac mai sensibil. Prin urmare, trebuie să vă amintiți ingrediente care vă sunt prieteni în acest caz: centella, ceramide, acid hyaluronic, pantenol și madecassoside.

Serul multifuncțional Geek and Gorgeous Stress Less Serum se va potrivi perfect în îngrijirea dumneavoastră. Serum reparator cu Beta-Glucan și Madecassoside Geek&Gorgeous Stress Less Serum o formulă de gel ușoară și mătăsoasă cu cantități mari de Beta-Glucan din ovăz și Madecassoside din Centella Asiatică pentru a calma și repara tenul.

  1. Fond de ten mai emolient.

Toamna este momentul să-ți schimbi fondul de ten de la ușor la mai dens. Indicele de protecție solară poate fi scăzut, dar consistența poate fi mai groasă - ca un fond de ten sau BB cream. Cum este util acest lucru? Hrănește mult mai mult, protejează mai eficient împotriva factorilor externi și își îndeplinește funcția de protecție solară mai mult timp. Crema BB ideală pentru toamnă, Eyenlip Lucent BB Cream, îndeplinește toate aceste cerințe.

  1. Mist-uri, creme și esențe nutritive pentru ten.

De ce merită să crești hidratarea pielii? Pentru că aerul devine mai uscat. Încălzirea pornește, petrecem mai mult timp în interior, de aici uscăciunea și iritația pielii. Pe lângă sfaturile de a cumpăra un umidificator (chiar și un blat de masă și unul mic - sau doar prosoape umede pe un calorifer - va fi mai bine decât nimic), cel mai bine este să folosiți produse cu ceramide. De ce? Pentru că ceramidele nu numai că hidratează pielea cât mai mult posibil, ci și blochează această umiditate, împiedicând-o să părăsească epiderma. Crema Geek and Gorgeous Happier Barrier - o cremă tipică de toamnă cu acțiune dublă – lipide cu efect liniștitor și ceramide  , va fi de folos aici.

x
Solicită consultație prin apel
``