• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Protecție solară la Sublime Beauty Store.Cum să alegi crema de protecție solară pentru orice anotimp?

Protecție solară la Sublime Beauty Store.Cum să alegi crema de protecție solară pentru orice anotimp?

O bună cremă de soare (SPF) este întotdeauna relevantă, nu doar vara e. Și în extrasezon, după peeling cosmetic sau tratamente cu laser, și iarna, dacă te hotărăști brusc să pleci în vacanță la mare... sau la munte.Îți vom spune cum să alegi crema de protecție solară potrivită pentru a te bucura să le folosești tot anul corect.

De ce ai nevoie de un produs cu protecție SPF?

În primul rând, câteva cuvinte despre motivul pentru care ar trebui să existe protecție solară în fiecare dintre noi. Acest instrument:

• previne fotoîmbătrânirea (ceea ce înseamnă riduri precoce, pete de vârstă și pierderea elasticității);

• reduce riscul alergiilor solare;

• protejează pielea de radiațiile ultraviolete după proceduri cosmetice agresive (laser, invazive etc.);

• ingrijeste in plus pielea datorita ingredientelor active - poate corecta imperfectiunile, hidrata, poate furniza vitamine si antioxidanti.

 

Care este factorul de protecție?

Cu cât pielea este mai deschisă, cu atât este mai puțin protejată de razele soarelui. Dacă pielea nu se bronzează niciodată, ci doar se arde (adică melanina aproape că nu se produce în ea), este mai bine să acordați preferință cremelor cu protecție maximă - SPF 50 și 50+. Dacă pielea este mai închisă la culoare, dar totuși arde uneori la soare, folosește produse cu SPF 30-50. Persoanele cu pielea inchisa la culoare si cele care se ard rar pot folosi protectie solara cu SPF 20. Totodata, in primele zile la mare, tuturor este recomandat sa foloseasca produse cu indicator 50/50+, indiferent de tipul de ten.

Cu ce ​​compozitie?

Un plus bun la cremele de protecție solară sunt componentele de îngrijire. Este grozav dacă crema conține astfel de substanțe:

pantenol, care reface pielea și o catifelează;

antioxidanți – resveratrol, vitaminele A, C, E și altele; neutralizează acțiunea radicalilor liberi, care sunt produși sub influența radiațiilor ultraviolete;

Agenti de hidratare acid hialuronic, glicerina, aloe vera cu efect hidratant.

 Noi îți recomandam - Altruist protecție solară testata si dezvoltata de cei mai buni oameni de stiinta din Europa!

Calitate premium
Dezvoltat de Dr. Andrew Birnie în parteneriat cu unii dintre cei mai buni oameni de știință din Europa. Altruist are o gamă largă de filtre UV fotostabile, inclusiv cel mai avansat filtru Tinosorb A2B. Simț cosmetic fabulos - ușor de absorbit, nelipicios și fără reziduuri. Hipoalergenic și fără parfum.

Accesibil
În opinia echipei Altruist, costurile nu ar trebui să fie o barieră în calea utilizării regulate a produsului de protecție solară. Altruist este capabil să ofere protecție solară la un preț accesibil, din cauza marjelor de profit reduse și a costurilor de marketing inutile, inclusiv, Altruist nu obisnuieste sa foloseasca albalaj scump pentru produsele oferite. 

Protectie solara pentru toate tipurile de piele!
Misiunea Altruist este de a reduce incidența cancerului de piele prin utilizarea sporită a protecției solare de calitate, împreună cu o mai bună educare și conștientizare. Această protecție solară a fost formulată pentru a fi acceptabilă pentru toate tipurile de piele. Protectia solara este potrivita inclusiv si pentru copii!

Caritate
Altruist susține organizațiile de caritate care ajută copiii cu albinism în Tanzania și restul Africii. "Credem că toată lumea ar trebui să aibă șanse egale să fie protejați de soare." 

Cumpărând Altruist, puteți ajuta copiii albinosi din Africa! De la lansarea Altruist în 2016, 10p (0.10 Lire Steriline) din fiecare tub vândut a fost donat unor cauze caritabile. Altruist susține organizații caritabile, inclusiv Under The Same Sun și Stichting Afrikaanse Albino’s.

 

 

x
Solicită consultație prin apel
``