• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Protecție solară pentru ten gras

Protecție solară pentru ten gras

Alegerea protecției solare pentru față este vitală, deoarece expunerea neresponsabilă la soare poate duce la arsuri, îmbătrânirea prematură a pielii, erupții cutanate și, în cele mai grave cazuri, cancer de piele.

Dar cum ar trebui să fie produsele de protecție solară pentru ten gras? Pe lângă protecția de soare cu filtre cu spectru larg, adică împotriva UVA, UVB și infraroșu, acestea nu trebuie să „sufoce” pielea. Din acest motiv, alegeți creme de protecție solară care lasă tenul uscat, de exemplu: o cremă cu o textură apoasă (fluid), un laptișor cu protecție solară, sau creme ce conțin ingrediente care reglează producția de sebum.


Informație utilă! Vă recomandăm să aplicați protecția solară pe tenul curățat și uscat, fără vreo cremă sau ser prealabil, altfel riscați să supraîncărcați pielea, anulând efectul de opacizare.

 

Protecție solară potrivită pentru ten gras:

Altruist Face Fluid Sunscreen SPF30Altruist Dermatologist Sunscreen Face Fluid SPF50Creme de protecție solară cu SPF30, pentru ten gras, antioxidante, cu rating ultra UVA de 5 stele (PPD 39). Oferă protecție cu spectru larg împotriva radiațiilor UVA și UVB, după standardele UE. Îmbogățite cu vitamina E pentru a preveni deteriorarea celulară de la radicalii liberi induși de UV și speciile reactive de oxigen. 

Revox Just Daily sun shield SPF 50 + Hyaluronic Acid: Această cremă SPF50, pentru ten gras, protejează pielea de razele UVA și UVB care pot provoaca arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii. Datorită texturii sale delicate, se absoarbe rapid în piele pentru un finisaj neted și catifelat, creând o bază perfectă pentru machiaj.

Frudia Green Grape Sebum Control Cooling Sun Gel SPF50+/PA ++++: Gel cu protecție solară SPF50, pentru ten gras, racoritor are un efect de răcire pentru piele, ajuta la ameliorarea mâncărimii, la reducerea înroșirii și la calmarea pielii iritate de soare. Gelul se absoarbe ușor și rapid, nu lasă lipiciune și grasime, de asemenea, matifiază pielea.

JMsolution Marine Luminous Pearl Sun Cream SPF 50+ PA++++:  Cremă SPF50 cu o textura delicată, se distribuie cu ușurință pe piele, nu lasă urme albe și dungi, o senzație de lipiciune și etanșeitate. Produsul bazat pe filtre chimice de protecție solară de nouă generație se caracterizează prin fotostabilitate ridicată, protejează eficient împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete, nu provoacă iritații și nu necesită reînnoiri frecvente.

x
Solicită consultație prin apel
``