• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Top-ul celor 5 branduri coreene care le găsești la Sublime!

Top-ul celor 5 branduri coreene care le găsești la Sublime!

Produsele cosmetice coreene au rolul de a îngriji pielea până la straturile cele mai adânci ale dermei. Cosmeticile coreene, conțin ingrediente naturale, care ajută la tratarea și hidratarea intensă a tenului.

 

Top 5 cu cele mai bune branduri coreene, care le găsești la Sublime!

 

1) MediPeel:

Brandul MediPeel, inființat in 2012, este ideea companiei sud-coreene SKINIDEA. Filozofia sa este de a obține o stare de armonie absolută a stării externe și interne a pielii prin prisma produselor cosmetice.

Dezvoltarea tandemului de dermatologi și chimiști ai mărcii comerciale are o singură sarcină globală - de a face totul pentru o piele curată, îngrijită și radiantă. Preparatele create de profesioniștii din domeniul lor oferă utilizatorilor cheia frumuseții naturale în fiecare zi în timpul procedurilor de igienă.

2) MISSHA:

MISSHA este un brand cosmetic de renume internațional și cosmetic cunoscut pe scară largă pentru produsele sale inovatoare K-beauty. Bazată pe filosofia conform căreia calitatea ar trebui să fie accesibilă, MISSHA oferă o gamă largă de produse de îngrijire a pielii și machiaj de lux la prețuri avantajoase, toate fiind proiectate meticulos cu tehnologie de ultimă generație. Marca lider K-beauty folosește și extracte de plante naturale atât pentru colecția sa de îngrijire a pielii MISSHA, cât și pentru colecția de machiaj MISSHA, concentrându-se puternic pe formula bazată pe cercetare și controlul calității.

Cu un sentiment de estetică rafinată, MISSHA se străduiește să-și îmbunătățească calitatea produselor de îngrijire a pielii cu o dezvoltare continuă pentru a vă hrăni pielea cu cele mai bune ingrediente și soluție, inclusiv râvnita formulă anti-îmbătrânire din gama MISSHA Time Revolution. Veți găsi, de asemenea, toate elementele esențiale de machiaj MISSHA, cum ar fi crema, perna și fardul de ochi MISSHA BB pentru un makeover sezonier complet aici. Analizati colecția de produse de îngrijire a pielii MISSHA și multe altele despre produsele MISSHA la Sublime!

Produsele cosmetice Missha respectă cele mai stricte standarde de calitate și, prin urmare, au primit recunoaștere internațională. Principalele sale ingrediente sunt extracte naturale care au trecut testele obligatorii și o serie de teste de laborator. 

3) EUNYUL:

Brandul coreean Eunyul, care câștigă în mod activ popularitate în întreaga lume, este acum reprezentat în Moldova! Tradus din coreeană, Eunyul înseamnă „argint”, ceea ce înseamnă un efect strălucit din utilizare și numai ingrediente nobile de înaltă calitate din compoziția produselor cosmetice. Într-adevăr, produsele acestui brand constau din componente precum suc de aloe, mucină de melc, extracte de flori și pudră de perle. Puteți comanda astfel de produse exotice și puteți vedea recenzii despre acestea pe site-ul nostru.
Compania Eunyul funcționează din 2008 și produce produse de îngrijire a pielii pentru față, mâini și corp, precum și produse cosmetice decorative.

Merită să cumpărați Eunyul pentru că aparține segmentului premium și concurează cu mărcile profesionale europene din punct de vedere al eficienței, în timp ce costul fondurilor nu „atinge” buzunarul. Gama include creme de curățare, calmante și hidratante, seruri de strângere și geluri multifuncționale.
Cosmeticele de machiaj Eunyul sunt concepute în culori conservatoare, potrivite atât pentru machiajul zilnic, cât și pentru cel de weekend. Cu ajutorul său, imaginea dvs. va fi unică și memorabilă! Pudrele, cremele BB, cremele pentru ochi și mascarele au nu numai proprietăți decorative, ci și vindecătoare, deoarece sunt fabricate din materiale organice sigure și îmbogățite cu vitamine și minerale. Ambalajul elegant al produselor subliniază statutul companiei, orice paletă sau tub va deveni un decor suplimentar într-o geantă de mână. 

4) COSRX: 

COSRX  este un brand erou K-beauty pentru a trata pielea sensibilă și problematica, COSRX este dedicat creării de produse cu concentrații mari de ingrediente active și eficiente care se angajează să aducă rezultate durabile începând cu 2013. Concepute cu o formulă ușoară pentru a atenua pielea iritată, toate produsele COSRX sunt netestate pe animale și prietenoase cu pielea, cu ingrediente naturale precum propolis și extracte CICA. COSRX oferă o gamă largă de produse de îngrijire a pielii care au ca scop furnizarea celor mai bune soluții care vizează rădăcina tuturor tipurilor de probleme ale pielii.

Lista celor mai vândute produse COSRX include Pulbere Enzimatică Slab Acidă Cu Extract De Сentella care are o revizuire perfectă pentru tratament, precum și linia de toner și seruri COSRX care conține ingrediente active pentru a vă ajuta să vă exfoliați și să vă curățați porii, ca să nu mai vorbim de faimosul Low Produsul de curățare pH Good Morning Gel din colecția de spălare a feței COSRX, care vă confortează și echilibrează pielea dimineața. Cunoaste colecția COSRX bestseller aici la Sublime și introduceti cele mai bune produse COSRX în rutina zilnică pentru o transformare sănătoasă.

5) Elizavecca:

Elizavecca este un tânăr brand sud coreean, care, cu toate acestea, s-a dovedit deja bine în industria cosmeticelor din toate țările asiatice și acum în țara noastră. Produsele mărcii sunt realizate pe baza unor formule noi, unice, care combină tehnologii moderne de producție și ingrediente naturale de înaltă calitate. Un astfel de duo glorios vă permite să creați produse cosmetice care să pătrundă în straturile profunde ale pielii, lucrând la nivel celular.

La urma urmei, ce rost are dacă produsul cosmetic creează doar efectul de a îmbunătăți starea pielii? Nu, produsele trebuie să funcționeze din interior, lucru realizat cu succes de produsele cosmetice ale mărcii, de la produse pentru îngrijirea pielii feței și a corpului până la creme BB.

x
Solicită consultație prin apel
``