• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



ACID GLYCOLIC PENTRU FATA: CÂND, DE CE, PENTRU CINE?

ACID GLYCOLIC PENTRU FATA: CÂND, DE CE, PENTRU CINE?

Acidul glicolic este utilizat activ în cosmetologie: în produse profesionale și produse de înfrumusețare pentru îngrijirea independentă a pielii. Astăzi ne vom da seama de ce experții îl apreciază atât de mult și cum să alegem produsele cosmetice potrivite cu acid glicolic pentru uz casnic.

CE ESTE ACIDUL GLICOLIC?

Acidul glicolic este un compus organic care aparține categoriei acizilor din fructe. Poate fi atât de origine vegetală (naturală), cât și sintetică. Ambele forme sunt utilizate eficient în  îngrijirea pielii.

Ca și alți acizi din fructe, acidul glicolic promovează reînnoirea activă și netezirea pielii. Cu toate acestea, datorită acidității sale scăzute și greutății moleculare scăzute, este acidul glicolic care pătrunde bine în straturile superioare ale pielii și provoacă un rezultat rapid.

UNDE SE GĂSEȘTE ACIDUL GLICOLIC?

Acidul glicolic natural se obține din struguri verzi, trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. Apropo, are chiar și un ușor miros de zahăr caramelizat. Acidul glicolic este adesea folosit în îngrijirea pielii ca parte a unuia sau altui complex de acizi, ceea ce face posibilă dezvăluirea completă a proprietăților sale benefice.

PROPRIETATI UTILE ALE ACIDULUI GLICOLIC

Datorită proprietăților sale unice, acidul glicolic este utilizat eficient în multe produse cosmetice:

Curățare: acidul glicolic dizolvă particulele moarte ale straturilor superioare ale pielii și promovează exfolierea acestora, precum și curăță porii de excesul de sebum.

Uniformizarea delicată și restabilirea strălucirii pielii: acidul glicolic ajută la reducerea petelor de vârstă, a pistruilor și a altor trăsături ale pielii, precum și la nivelarea tonusului general.

Regenerarea pielii: acidul stimulează reînnoirea și regenerarea celulelor pielii, declanșează producția crescută de colagen și acid hialuronic.

CE EFECTEAZĂ ACIDUL GLICOLIC ASUPRA PIELEI?

Ajuns pe pielea feței, acidul glicolic acționează ca un solvent. Rupe legăturile dintre  particuelele moarte ale epidermei, provocând astfel exfolierea activă a particulelor vechi și formarea de celule noi, tinere și active. Aceste abilități ale acidului glicolic pot fi utilizate în diverse scopuri.

PRELUNGIREA TINERETII TENULUI

Datorită proprietăților sale unice, acidul glicolic este utilizat eficient în multe produse cosmetice.

CURATA  PIELEA

Acidul glicolic este adesea inclus în produsele de curățare a pielii, responsabile cu îndepărtarea sebumului, curățarea porilor dilatați și începerea reînnoirii și regenerării celulelor pielii.

NIVELAREA RIDURILOR

Acidul glicolic la nivel profund începe un lanț de procese de reînnoire și regenerare a pielii. În special, stimulează creșterea de noi celule, precum și creșterea producției de colagen și acid hialuronic, ajutând pielea să netezească efectiv ridurile din interior.

Pe www.sublime.md gasesti o gama diversa de produse cu acid glycolic!

Produse : 

Geek & Gorgeous Smooth Out 12% AHA + Cactus Liquid

Solutie Exfolianta Cu AHA 30% De La Revox 30 Ml

Solutie Tonifianta Cu 20% Acid Glicolic De La Revox 30 Ml

Toner Peeling Cu Acizi AHA Apieu 250ml

Spray Peeling Pentru Ten Cu Acizi AHA-BHA-PHA De La Mizon 200 Ml

ACID GLYCOLIC PENTRU FATA: CÂND, DE CE, PENTRU CINE?
x
Solicită consultație prin apel
``