• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Acizii in rutina de ingrijire a pielii, Tipuri de acizi

Acizii in rutina de ingrijire a pielii, Tipuri de acizi

Peelingul chimic presupune curățarea pielii feței cu acizi. Procedura este de a elimina celulele moarte și impuritățile din pori, de a netezi ridurile și de a estompa petele de vârstă. Dacă te hotărăști să-ți exfoliezi tenul acasă, alege concentrația potrivită de acizi. Concentrația maximă de acid pe care o poți folosi pentru un peeling chimic depinde de tipul de ten, experienta cu acizi si tipul.

 

Ce sunt acizii?

Acizii pot fi împărțiți în AHA, BHA și PHA. Acizii AHA (glicol, mandelic, lactic, azelaic) hidratează pielea, netezesc ridurile, reduc acneea, luminează zonele cu pete și conferă pielii i elasticitate și strălucire. Acizii BHA și PHA (salicilic, azelaic, lactobionic) ajută la tratarea acneei, protejează pielea de radicalii liberi, accelerează reînnoirea epidermică și controlează glandele sebacee.

 

Cum pot fi folosiți acizii?

Dacă doriți să folosiți acizi acasă, alegeți produse gata preparate cu o concentrație mică sau mare de acizi pentru prepararea soluției. În timpul primului tratament, concentrația de acizi nu trebuie să depășească 10%. Dacă pielea nu face iritatii, puteți folosi soluții mai puternice pentru următoarea procedură. Pentru exfolierea superficială, folosește un acid 10-15%%. La sfârșitul procedurii, aplicați un toner special (neutralizant) pentru a îndepărta orice agent de exfoliere rămas.

 

Tratament cu acid pas cu pas la domiciliu

Primul pas este demachierea, curățarea și uscarea pielii.. Aplică acidul, evitând zonele sensibile. Lasati acidul sa actioneze cateva minute. Apoi, ștergeți pielea cu toner și aplicați o mască hidratantă.

Acizi la Sublime Beauty

x
Solicită consultație prin apel
``