• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGOMăști pentru față – ghid de utilizare

Măști pentru față – ghid de utilizare

Măștile de față sunt bune nu numai pentru că vă permit să curățați în profunzime porii sau să înmoaie pielea instantaneu. Procesul de aplicare a măștii în sine este un mic ritual de frumusețe disponibil pentru toată lumea acasă ce îți oferă o senzație de relaxare.

De ce folosim  măștile pentru ten?

Măștile pentru tenhidratează,  hrănește, răcorește și ameliorează umflarea etc. În comparație cu produsele de îngrijire zilnică, măștile de față tind să fie mai concentrate cu ingrediente active. Este suficient să le folosiți de la una la două până la trei ori pe săptămână, în funcție de tipul de piele.

Atunci când alegeți o mască de față, este important să studiați cu atenție descrierea, pentru a înțelege spre ce vizează acțiunea acesteia. Pentru ca procedura să aibă succes, este important să respectați cu strictețe instrucțiunile: nu țineți masca pe piele mai mult decât timpul recomandat și nu o utilizați după data de expirare. De asemenea, este important să aplicați masca pe o față curățată în prealabil.

Tipuri de măști pentru față:

Există mai multe opțiuni pentru clasificarea măștilor de față: după tipul de piele, după direcția de acțiune și după metoda de aplicare.

Unul dintre cele mai populare formate este măștile de unică folosință din țesătură. Sunt convenabile de luat cu tine pe drum - o astfel de mască hidratează instantaneu pielea și ajută la relaxare. Un dezavantaj semnificativ al produsului este că rămân mai multe deșeuri din acesta decât dintr-o mască „în sticluță”. În doar 15 minute, acestea vor reda tonusul pielii, vor împrospăta și energiza pielea.

O altă opțiune pentru clasificarea măștilor de față este după direcția de acțiune. Măștile pot fi folosite pentru a curăța pielea, a hrăni și a ameliora inflamația. Adesea, remediul este selectat în funcție de tipul de piele.

Ten combinat sau gras

Pentru pielea predispusă la sebum și apariția inflamației, curățarea profundă și îngustarea porilor sunt în primul rând necesare. Măștile de față pe bază de argilă, precum și produsele cu ulei de arbore de ceai în compoziție,se descurcă  bine cu această sarcină. Tenul gras este, de asemenea, important pentru a hidrata bine: uscăciunea provoacă secreție excesivă de sebum, ca reacție de protecție la lipsa de umiditate. Este suficient să curățați pielea cu o mască de câteva ori pe săptămână.

Pielea uscată și deshidratată

Pentru a hrăni pielea uscată, se recomandă utilizarea măștilor de noapte cu o textură intens nutritivă. Se recomandă aplicarea într-un strat mai dens decât o cremă de față sau o emulsie. Excesul de produs poate fi îndepărtat după ceva timp cu un tampon de bumbac sau un prosop. Se recomandă efectuarea procedurii de la una până la două până la trei ori pe săptămână, în funcție de nevoile pielii. Măștile de față cremă lavabile vor ajuta, de asemenea, la hidratarea și la catifelarea pielii.

Fiind familiarizată cu toată varietatea de tipuri de măști de față, cu siguranță o vei putea alege pe cea care se potrivește tenului tău! Pe sublime.md găsești o varietate mare de măști pentru față: masca din argilă, mască din țesatură, măști de noapte, măști hidratante.

x
Solicită consultație prin apel
``