• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Protecție solară pentru toată familia, perfectă și pentru copii +6 luni.

Protecție solară pentru toată familia, perfectă și pentru copii +6 luni.

Care este SPF-ul potrivit pentru toată familia?!

Dacă sunteți în căutarea unor produse potrivite chiar și pentru cea mai sensibilă piele și utilizabile de către toți membrii familiei, cumpărați creme de protecție solară cu spectru larg, cu o valoare SPF (factor de protecție solară) sau Ip (Indice de protecție) mediu-mare, astfel încât să fie capabil să prevină mai bine apariția bolilor și îmbătrânirea pielii.

În acest scop, mai ales pentru primele zile în care melanina nu protejează încă pielea, ar fi bine să folosiți o protecție cu o valoare Spf egală sau mai mare de 50, perfectă pentru cei mici, dar și pentru față.

O protecție solară delicată, perfectă pentru toată familia,care poate fi folosită chiar și de bebeluși începând de la 6+ luni, este Altruist Family Sunspray SPF50

Altruist - Protectie solara spray fluid SPF50+ pentru toata familia (6  luni+) Altruist 250ml

Altruist Family Sunspray SPF50, este un produs fenomenal, ușor se absoarbe, fără reziduri, alcool și parabeni!  Această gamă de SPF este una din cele mai reușite la moment, deoarece cuprinde un set de nevoi pentru piele și este foarte accesibil la preț! Are la bază o gamă de filtre fotostabile, inclusiv cel mai avansat filtru Tinasorb A2B.

Gama de protecție solară de la Altruist este hipoalergenică, fără parfum!

Cine este Altruist?

Producator de protective solare, este o societate non-profit cu scop caritabil. Pentru fiecare sticlă vândută, Altruist donează 0.10 Lire unor organizații de caritate precum Under the Same Sun (Sub Același Soare), care luptă pentru protejarea copiilor bolnavi de albinism din Africa. În 2018, compania a donat produse în valoare de 40.000 de lire sterline pentru a ajuta la protejarea copiilor cu albinism și au intenția de a bate acest număr în fiecare an. Misiunea lor este de a reduce incidența cancerului de piele prin utilizarea sporită a protecției solare de calitate, împreună cu o mai bună educație și conștientizare.

Cine este fondatorul acestei game de produse?

Creierul din spatele gamei este medicul dermatolog britanic și chirurgul pielii, dr. Andrew Birnie și economistul olandez David Westerbeek van Eerten, care au dezvoltat-o ca o organizație non-profit. Viziunea lor a fost să creeze un produs pentru fiecare stil de viață, vârstă și tip de piele și buzunar, pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de piele, făcând ușor utilizarea de SPF de catre oamenil în fiecare zi. 

x
Solicită consultație prin apel
``