• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Rutina de îngijire a tenului primăvara

Rutina de îngijire a tenului primăvara

Rutina de îngijire a tenului primăvara

Odată cu sosirea primăverii este important să îngrijim corect pielea, astfel încât să o pregătim pentru vară. Creșterea temperaturilor și expunerea mai mare la soare, de fapt, o fac mai sensibilă. Pentru a ne trezi pielea din frigul iernii, trebuie să ne umplem de energie, astfel încât să o facem mai strălucitoare și mai compactă cu o rutină potrivită de îngrijire a pielii și protejând-o cu creme hidratante cu factor de protecție.

 

Așa că iată cum să-ți protejezi pielea feței primăvara, pentru a te adapta la schimbarea anotimpului fără a o deteriora și stresa. Câteva sfaturi utile pentru a avea grijă de pielea feței în timpul sezonului de primăvară.

 

1) Curățarea feței

Curățarea pielii este esențială pentru a o menține sănătoasă și strălucitoare. În timpul primăverii, pielea tinde să acumuleze mai mult sebum și transpirație din cauza creșterii temperaturilor. Prin urmare, este important să vă curățați fața în fiecare dimineață și seara cu un demachiant ușor pentru a elimina excesul de impurități, ulei și transpirație de pe piele.

2) Exfolierea

Exfolierea este un pas important în îngrijirea pielii. Ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii și reduce aspectul porilor dilatați și al punctelor negre. Cu toate acestea, este important să nu te exfoliezi prea des, deoarece îți poate deteriora pielea. Se recomandă exfolierea feței o dată sau de două ori pe săptămână.

3) Hidratarea

Primăvara poate fi o perioadă de tranziție pentru pielea ta, deoarece temperatura crește treptat. Pentru a menține pielea hidratată și moale, este important să folosiți o cremă ușoară hidratantă, care poate menține pielea moale fără a o îngreuna.

4) Protecție solară

Creșterea temperaturilor de primăvară duce la o creștere a expunerii la razele solare și, prin urmare, este important să protejați pielea cu o cremă de protecție solară. Alegerea unei creme de protecție solară potrivită pielii și gradului acesteia de expunere la soare este foarte importantă.

x
Solicită consultație prin apel
``