• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Rutina de îngrijire a tenului - informații esențiale pentru o piele sănătoasă!

Rutina de îngrijire a tenului - informații esențiale pentru o piele sănătoasă!

Cum stabilim o rutină zilnică corect?

Când vorbim de rutina zilnică, defapt, nu există vreo regulă general valabilă, dar există un algoritm orietativ care te va ajuta să alegi produsele potrivite pentru tenul tău!

Deasemenea, rutina zilnică diferă de la persoană la persoană, în funcție de ten și problemele acestuia. E bine să fim informați la acest capitol pentru a putea înțelege pielea noastră și necesitățile acesteia. Vă prezint mai jos un exemplu de rutină complexă, cea mai complexă posibilă:

Dimineața:

      1.   Ulei hidrofil+produs de curățare(gel, spumă) solubil în apă.
 2.  Toner hidratant(în cazul produselor coreene).În țările europene tonerele sunt produsele folosite pentru demachiere, deci au o altă funcție.
 3.   Produs tratament pentru o problemă specifică( acnee, puncte negre , comedoane, cuperoză) daca este nevoie.
4.   Serum, produs care are diverse efecte benefice și hidratează pielea.
5.  Cremă/ Emulsie, care deobicei este destinată pentru hidratare și este selectată la fel în funcție de diverse probleme.
6.   Protecție solară( este aleasă în funcție de tipul de ten), este o etapă obligatorie în rutina zilnică.
Seara:
1.  Demachiant.
2.  Produs de curățare( gel, spumă).
3. Toner.
4. Exfoliant chimic( acest produs se utilizează deobicei de două ori pe săptămână) , este o etapă importantă pentru curățarea pielii.
5.  Produs tratament, dacă este necesar.
6.  Serum.
7. Produs pentru hidratare( cremă).

Rutina de mai sus este una completă, important este să stabiliți un set de produse potrivite tenului dumneavoastră și să analizați categoria de produse care nu trebuie aplicate împreună, dar să le alternați în zile sau etape diferite.

Produsele introduse în rutină, în special acizii, trebuie introduse treptat și cu o informare riguroasă.Nu este neapărat ca rutina de îngrijire să fie identică în fiecare dimineață sau seară, sunt foarte multe produse care necesită a fi aplicate odată pe săptămână.Bineînțeles, depinde de ten și preferințe!

 

O piele sănătoasă are nevoie de atenție, grijă și produse cosmetice calitative!

x
Solicită consultație prin apel
``