• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Top 5 produse coreene la Sublime Beauty Store care trebuie neaparat sa le incerci!

Top 5 produse coreene la Sublime Beauty Store care trebuie neaparat sa le incerci!

Coreea de Sud a facut o revolutie in domeniul produsele de ingrijire a tenului. Acum cele mai bune produse coreene se asociaza cu tehnologii moderne.

Cu adevarat, adoram cosmeticele coreene deoarece ne ofera o multitudine de produse de calitate, utile si eficiente pentru diverse probleme legate de ten.Uneori, este dificil sa ne descurcam cu multimea de serumuri, cremuri, diverse bb-creamuri!

Pentru tine, am elaborat top 5 produse coreene care sunt cele mai solicitate in magazinul nostru si se bucura de multe recenzii pozitive.

  1. Dr Jart+ Ceramidin Cream - este o crema hranitoare, imbogatita cu ceramide potrivita pentru calmarea pielii, restabilirea barierei de protectie a tenului si protejarea tenului de factor nocivi externi.Crema data nu contine parabeni, ftalati, parfum , uleiuri esentiale, coloranti artificiali si este potrivita pentru toate tipurile de ten, inclusiv sensibil si predispus la diverse probleme de ten.
  2. MISSHA Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++  - crema BB Missha Perfect Cover se distinge prin beneficii multiple, acoperire ridicata si o textura placuta. Uniformizeaza perfect tenul, ii camufleaza imperfectiunile si il protejeaza fata de efectele negative ale radiatiilor solare.Formula, bogata in esente botanice hranitoare, in uleiuri vegetale emoliente si in extracte marine pline de nutrienti, mentine tenul hidratat, ii amelioreaza structura si ii asigura un aspect perfect tineresc.
  3. Lador Perfect Hair Filler - repara si regenereaza parul extrem de repede. Datorita ceramidelor, keratinei LPP, PPT de collagen si aminoacizilor efectul acestei solutii poate fi observat deja dupa prima proceduraIn urma folosirii regulate, parul devine matasos, lucios si usor de aranjat. Produsul regleaza pH-ul pielii, reface parul afectat de vopsiri frecvente, uscare cu feonul, indreptarea cu placa, actiunea factorilor externi si imbunatateste starea lui generala.
  4. Patch-uri pentru ochi hidratate cu mușețel de la Petitfee Chamomile Lightening Hydrogel Eye Mask. Produsul tonifica si hraneste pielea cu vitamine, hidrateaza intens, are un efect calmant si luminos. Plasturele sunt multifunctionale si sunt potrivite pentru utilizare intr-o varietate de zone care necesita ingrijire speciala. O astfel de masca locala de hidrogel va ajuta in cel mai scurt timp posibil să facă fata mancarimilor si iritatiilor, sa elimine descuamarea, sa usureze cearcanele si pigmentarea. Extractul de musetel este cunoscut pentru proprietatile sale bactericide si antiseptice, calmeaza, amelioreaza inflamatia si roseata si ajuta la eliminarea umflaturilor. 
  5.  COSRX  Low pH Centella Cleansing Powder -pentru curatarea delicata a pielii fara iritatii si uscaciune. Pulberea enzimatica formeaza o spuma delicata care curata delicat suprafata epidermei, elimina toate impuritătile, celulele moarte, reziduurile de machiaj si excesul de sebum.

Aceste produse sunt doar o parte din multimea de produse coreene disponibile in magazinul Sublime Beauty Store www.sublime.md si care se bucura de o popularitate in randul clientilor nostri.

x
Solicită consultație prin apel
``