• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Cosmeticele coreene o pasiune pentru toate femeile din lume!

Cosmeticele coreene o pasiune pentru toate femeile din lume!

Cutii dragute, 10 etape de curatare, patch-uri, bb, cc-cream. Totusi care este filosofia acestor produse coreene?

Una din cele mai mare pasiuni a coreencilor este ingrijirea pielii intr-un mod foarte minutios si desfasurat.In baie neaparat trebuie sa fie prezent un ulei hidrofil, spuma, exfoliant, un serum cu ingrediente active.Pielea nu trebuie sa aiba porii evidentiati, acnee sau pete, ea trebuie sa fie uniforma, luminoasa asemanatoare portelanuilui.In Coreea de Sud se poarta pielea curata, luminoasa, foarte alba, iar lipsa machiajului este un indicator suprem.Solarul este un subiect tabu pentru coreence.

In Coreea femeile aplica produsele si nu asteapta in schimb rezultate instante, ele stiu ca pentru a evita o problema trebuie din timp sa ai o rutina complexa in acest sens. Ele nu aplica SPF pentrua trata petele sau ridurile ci pentru a preveni aparitia acestora.Intr-un cuvant ele previn anumite probleme si nu astept sa apara.

In prezent in Coreeea de Sud se produc mii ,zeci de mii de produse cosmetice si zilnic apar branduri noi. Cererea acestor produse este foarte mare intrucat acolo e greu sa vinzi produse necalitative, ele pur si simplu nu vor ave succes deoarece fiind o concurenta atat de mare, fiecare producator incearca sa inventeze si produca produse cat mai efective, noi interesante.Anume in Coreea de Sud s-a inventat bb-creamul, patch-urile, mastile din tesatura, mastile din hidrogel pentru ten cu care femeile se folosesc deja de mai mult de 10 ani.

Cum am mentionat mai sus coreeni au cerinte mari fata de produse cosmetice, astfel companiile mari de cosmetice sunt nevoie sa inventeze mereu tehnologii noi, produse noi si diverse produse pentru a satisface consumatorii sai, iar pentru asta ei ofera mult timp studiilor stiintifice in domeniu. Ca rezultat sunt cateva mari holdinguri stiintifice de producere si analiza in domeniu.

Unul din cei mai mari giganti cosmetici in Coreea este Amore Pacific care produce circa 33 branduri cosmetice(Sulwasoo, Laneige, Inisfree, Mamonde, Ryo, etc).

Care sunt particularitatile cosmeticilor coreene?

Majoritatea coreenilor au piele sensibila, astfel oamenii de stiinta si producatorii de cosmetice fac multe teste in acest sens si elaboreaza formule cat mai blande pentru ten. Majoritatea cosmeticilor coreene au un pret accesibil si o diversitate mare de produse.Produsele cosmetice coreene in mare parte au la baza mucina de melc, centella asiatica, madecassoside, azulene si o multime de plante asiatice potrivite pentru toate tipurile de ten in special cea sensibila.

Produsele coreene au devenit foarte populare in toata lumea, si nu inceteaza sa ne uimeasca cu inovatiile si produsele diverse si complexe.La Sublime Beauty Store gasesti peste 30 branduri de cosmetice coreene, cu un sortiment divers pentru toate tipurile de ten.

Cosmeticele coreene o pasiune pentru toate femeile din lume!
x
Solicită consultație prin apel
``