• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Cum a aparut brandul Geek and Gorgeous? Care este misiunea acestui brand?

Cum a aparut brandul Geek and Gorgeous? Care este misiunea acestui brand?

Brandul Geek and Gorgeous este un concept nou in spatiu european, desi originea acestuia are aproape 15 ani.

Acum 15 ani Juddit se confrunta cu o acnee severa, care i-a afectat tenul si a cuprins o forma ingrozitoare.A urmat ani de zile de tratamente esuate, o multime de produse cosmetice folosite si vizate de dermatologi care pur si simplu nu isi faceau treaba.Primul pas spre tratarea acneei a lui Juddit a fost aprofudarea in studierea esentei despre produsele cosmetice de ingrijire a pielii si despre ingredientele acestora, analizand din punct de vedere stiintific geneza fiecaruia.Dupa ani de zile de incercari si studii fara succes, co-fondatoarea Geek and Gorgeous a citit toate cartile despre dermatologie, cosmetologie posibile inclusiv Cosmetic Dermatology de DR. Leslie, diverse bloguri despre skincare bazate pe studii stiintifice, pentru informarea proprie.

Cu bagajul de cunostinte acumulat, Juddit a reusit sa gaseasca o rutina potrivita pentru tenul ei problematic, care cu rabdare si consegventa a ajutat-o sa scape de acneea severa si sa aiba un ten curat.Concluzia lui Juddit era simpla: nu exista ingrediente secrete care fac minuni!

Ca rezultat a experientei sale Juddit a lansat un blog despre skincare kremmania.hu care avea scopul sa informeze femeile din tara sa, Ungaria, despre ingrediente, combinatii si caracteristicile produselor cosmetice , pe baza studiilor stiintifice in domeniu.Acest blog a fost lansat in 2010, iar la moment are peste 6 milioane de vizualizari pe luna.Datorita acestui blog Juddit a facut cunostinta cu Peter Budhazy , CEO a celui mai mare gigant cosmetic maghiar Helia-D. Astfel, in 2015 a luat nastere brandul Geek and Gorgeous.

Brandul prespune o gama de produse pentru ten , cu ingrediente sigure, formule elaborate conform unor studii stiintifice aprofundate si actualizate.Brandul este maxim transparent cu consumatorii sai, astfel fiecare produs fiind elaborat in baza unor cercetari aprofundate, ca sa funtioneze pentru orice tip de ten.

Produsele Geek and Gorgeous nu contin uleiuri esentiale, parfumuri, alcool sau parabeni si asemeni nu sunt produse testate pe animale.Astfel, produsele au formule extrem de simple, eficiente si la un pret extrem de accesibil.Gama cuprinde o serie de acizi, produse cu retinol, produse hidratante, antioxidanti.La baza acestor produse nu sunt secrete ci maxima transparenta cu consumatorii.

Brandul Geek and Gorgeous este disponbil acum si in Republica Moldova, in magazinul Sublime(www.sublime.md), fiind si distribuitor oficial in Republica Moldova!

#geekandgorgeous #moldova #sublimebeauty #sublimemd #cosmetice #onlinebeautyshop #skincare #cosmeticemoldova #cosmeticechisinau #crema 

x
Solicită consultație prin apel
``