• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Gama noua de la Revox.!Ce produse noi vor fi disponibile pe www.sublime.md?

Gama noua de la Revox.!Ce produse noi vor fi disponibile pe www.sublime.md?

Brandul Revox  a  cucerit definitiv clientele noastre si continua sa ne bucure cu produse de calitate inalte la un pret democratic.

Revox B77 este o companie de familie cu traditie in productia de produse cosmetice. Inspirat de filosofia oferirii de rezultate profesionale in conditii casnice. Cred ca toata lumea merita o piele sanatoasa, astfel incat ingrijirea pielii de inalta calitate ar trebui sa fie accesibila si, cel mai important, la un pret democratic. Totul incepe cu identificarea nevoilor pielii tale. Produsele REVOX B77 sunt dezvoltate pentru a viza in mod specific cele mai frecvente probleme ale pielii. Produsele  lucreaza pentru a imbunatati hidratarea pielii, pentru a uniformiza textura rugoasa a pielii, pentru a combate petele si imperfectiunile, pentru a spori stralucirea si tineretea pielii. Toate produsele sunt fabricate in Uniunea Europeana .Produsele Revox BB77 au devenit populare datorita gamei Just, care presupune un set de serumuri tratament pentru ten, la un pret accesibil si foarte eficiente.In cadrul magazinului Sublime aceste serumuri au devenit bestsellere.

La nici un an de parteneriat cu Revox, am primit o multime de recenzii pozitive referitor la aceste produse.Astfel , dupa o multime de solicitari gama Revox se extinde printr-un set de produse noi, la fel de accesibile de o calitate inalta.Produsele noi care vor aparea in www.sublime.md sunt:

  1. Revox Skin Therapy Oil 

Un tratament special ce ajuta la reducerea vergeturilor datorate graviditatii sau pierderii in greutate. Ajuta la imbunatatirea aspectului pielii cu cicatrici. Pastreaza tonusul pielii si reduce liniile fine, ajutand la mentinerea elasticitatii. Are proprietati de impermeabilitate. Protejeaza impotriva efectului de deshidratare produs de vant sau apa. Reduce aspectul imperfectiunilor si semnelor pigmentare.Revox Just Mandelic Acid 10% Mild Exfoliation

  1. Revox Just Mandelic Acid 10% Mild Exfoliation

 Ser pentru față și gât care oferă o exfoliere ușoară a pielii. Acidul mandelic este un acid hidroxi acid aromatic derivat din migdale amare și este mai blând decât alte AHA, cum ar fi acidul glicolic. Acționează pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, dezvăluind pielea mai proaspătă și îmbunătățindu-i textura. Participând la sinteza colagenului, acidul ajută la reducerea efectelor îmbătrânirii premature asupra pielii. Produsul vizează textura rugoasă a pielii, porii mari ai pielii, liniile fine și ridurile.

  1. Revox Just Daily sun shield SPF 50 + Hyaluronic Acid

Această cremă de zi cu zi ușoară este all-in-one. Îți protejează pielea de razele UVA cauzatoare de vârstă și de razele UVB care provoacă arsuri, în timp ce o hidratează și o înmoaie. Datorită texturii sale delicate, se absoarbe rapid în piele pentru un finisaj neted și neted, catifelat, creând o bază perfectă pentru machiaj.

  1. Revox Vitamin C 2% Suspension illuminating Moisturizer

Solutie hidratanta iluminatoare pentru fata si gat. Vitamina C este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si de stimulare a colagenului. Derivatul sau SAP are o stabilitate mult mai mare si este mai bine incorporat in ritualul de ingrijire a pielii pentru a oferi cele mai dorite efecte de infrumusetare a pielii, asigurand un aspect sanatos si stralucitor. Acest produs reduce uscaciunea si semnele imbatranirii.

  1. Revox Squalane Cleanser Facial Impurities & Make-up Remover

Demachiant cu textura usoara formulat cu Squalane pentru o curatare delicata, dar eficienta. Demachiantul dizolva acumularile zilnice de sebum si impuritati, precum si rezidurile de machiaj de pe fata, fara a usca pielea. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele si este benefic in special pentru pielea uscata si deshidratata. 

  1. Revox Just Retinol In Squalane H2O Free Solution Age Control

Serum ce contine retinol pur fara apa, pentru fata si gat. Acest produs vizeaza semnele vizibile ale imbatranirii pielii, cum ar fi liniile fine, ridurile si aspectul obosit. Este deosebit de benefic pentru pielea matura, precum si pentru pielea lipsita de elasticitate, cu aspect obosit. Combinati cu REVOX B77 JUST Niacinamide 10% ca parte a rutinei zilnice de infrumusetare.

  1. Revox Bio Rosehip Oil 100% Pure Cold Pressed

Uleiul din seminte de maces este extras din arbustul Rosa Canina. Ajuta la calmarea pielii, protejand-o de efectele daunatoare ale factorilor mediului extern. Uleiul este non- comedogenic, are o textura usoara si se absoarbe rapid, ceea ce ajuta la echilibrarea productiei de sebum in piele. Uleiul de seminte de maces ajuta la reducerea aspectului cicatricilor si a hiperpigmentarii. 

  1. Revox Castor Oil 100% Pure Cold Pressed

Pentru par: Foloseste de 1-2 ori pe saptamana. Maseaza cateva picaturi de ulei pe scalp si lungimea parului. Lasa sa actioneze cel putin o ora.

Pentru piele: Maseaza cateva picaturi de ulei pe tenul curat pentru un efect hidratant. Maseaza pe zonele cu pete maronii/ cicatrici/ vergeturi pentru a le reduce treptat aspectul.

Pentru gene si sprancene mai dese: Maseaza cateva picaturi pe gene si sprancene.

Pentru unghii si cuticule: Aplica o picatura pe patul unghiei si masati bine.

  1. Revox Jappanese Ritual Tonic Moisturising Essence

Tonicul ușor a fost îmbogățit cu esențe nutriționale foarte concentrate. O esenta delicată hidratează pielea uscată și obosită, redându-i echilibrul natural și strălucirea. Se absoarbe rapid și nu lasă un sentiment lipicios.

Formula este bogată în floare de cireș japoneză liniștitoare, considerată de japoneze ca o sursă de tinerețe și prospețime. Extractul de rodie stimulează și reglează producția de sebum. Acidul hialuronic protejează împotriva pierderii de apă, în timp ce laptele de orez îmbunătățește elasticitatea pielii.

  1. Revox Japanese Ritual Face Cream Light Texture

O formulă activă cu o consistență de gel cremos. După absorbția în piele, aceasta o netezește și hidratează imediat. Crema este bogată în acid hialuronic, care leagă apa din epidermă, asigurând o hidratare de lungă durată. Uleiul de soia întărește și tonifică pielea. Floarea de cireș japoneză susține regenerarea pielii, iar laptele de orez neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi.

  1. Revox Ritual Japanese Smoothing Facial Serum

Formula delicată cu consistență lichidă oferă impresia de netezire și ridicare instantanee a pielii feței. Floarea de cireș japoneză detoxifiantă nutritivă sprijină regenerarea pielii, protejând-o de pierderea de apă. Acid hialuronic - iconica „fântână a tinereții” leagă apa din epidermă asigurând echilibrarea corectă a nivelului de umiditate. Reduce vizibilitatea ridurilor fine. Uleiul de orez îmbunătățește elasticitatea pielii, în timp ce Allantoin completează netezirea.

Produsele vor fi disponibile în cateva zile pe www.sublime.md cu livrare rapida in toata tara!

x
Solicită consultație prin apel
``