• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Măști din hidrogel - o inovație în îngrijirea pielii

Măști din hidrogel - o inovație în îngrijirea pielii

Măștile hidrofile sunt un amestec de uleiuri naturale cu adaos de ceară în emulsie, care, atunci când este combinată cu apă, se transformă într-o cremă delicată. Este adăugarea unui emulgator la compoziția produsului care promovează procesul de dizolvare a uleiurilor în apă, ca urmare a căruia produsul este capabil să curețe profund porii, precum și să hidrateze și să hrănească pielea cu toate elementele necesare. componente.

De remarcat că măștile hidrofile sunt un produs complet natural care nu conține compuși chimici complexi și, prin urmare, este potrivit pentru absolut orice tip de piele și este hipoalergenic. Acest instrument este adesea recomandat pentru pielea uscată și sensibilă, dar așa cum a demonstrat practica folosirii măștilor hidrofile, acestea sunt grozave pentru tenul gras și mixt.

Măștile hidrofile sunt un remediu universal, iar astăzi este cel mai bun produs pentru hidratarea și hrănirea pielii.

Măștile de față hidrofile miraculoase vor ajuta femeile să mențină frumusețea, tenul proaspăt, elasticitatea pielii pentru o lungă perioadă de timp și să prelungească tinerețea. Proprietățile magice ale argilei în compoziția sa minerală. Conține toate oligoelementele și mineralele de care pielea are nevoie pentru a menține tinerețea și strălucirea.

x
Solicită consultație prin apel
``