• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Top 5 creme hidratante și nutritive pentru sezonul rece!

Top 5 creme hidratante și nutritive pentru sezonul rece!

Toamna este un anotimp minunat, insa odata cu venirea ei si scaderea temperaturilor, pielea noastra sufera modificari stranii si reactii ciudate.Vara tenul este mai hidratata  insa odata cu venirea toamnei, aerul uscat cauzeaza deshidratarea pielii si distrugerea barierei de protectie a acesteia.

Prin urmare, modificarea rutinei este o etapa esentiala si importanta pentru a proteja pielea  de deshidratare si iritatii.

Daca ai ten hipersensibil, predispus la cuperoza, rozacee iti recomandam sa introduci in rutina produse intens hidratante cu ceramide, aloe vera, centella asiatica, madecassoside, acid hyaluronic.

Spre exemplu:

  1. Dr Jart+ Ceramidin Cream

Ceramidin Crema hidratează perfect și hrănește pielea uscată, netezește liniile fine și ridurile vizibile, elimină roșeața și decojirea pielii și o protejează de efectele negative ale mediului.

Crema îmbunătățește semnificativ starea pielii uscate cronic, prin restabilirea nivelului natural de hidratare, reduce reacțiile alergice și previne iritarea.Crema conține un extract de rădăcină de măcriș, sfeclă, ceramide biosintetizate, acid folic.Remediu hipoalergenic recomandat pentru pielea deteriorată de peeling-uri frecvente, arsuri solare, efecte negative asupra mediului; pielea uscată și sensibilă după ce a suferit peeling; iritat și cu zone uscate; ne hidratată după utilizarea îngrijirii hidratante.

 

  1. Purito Centella Green Level Recovery Cream

Centella Green Level este crema calmantă regenerantă de la marca coreeană Purito. Crema are o textură ușoară, care îi permite să fie absorbită rapid și ușor fără a lăsa grăsime și film pe față.

Crema elimină senzația de uscăciune și etanșeitate. Perfect pentru pielea cu probleme, deoarece are proprietăți antiinflamatorii, nu înfundă porii și nu unge fața.

Centella asiatica se descurcă bine cu inflamația, are proprietăți de vindecare, accelerează regenerarea celulelor pielii, elimină cicatricile, petele de vârstă și urmele de post-acnee. De asemenea, mărește bariera de protecție a pielii, protejând-o de efectele mediului extern.

 

  1. The Skin House Marine Active Cream

Crema The Skin House Marine Active Cream conține acid hialuronic, care întărește celulele pielii și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Ceramidele din cremă previn deshidratarea și îmbătrânirea pielii, elimină efectiv descuamarea și uscăciunea feței, întăresc și refac celulele, strâng cadrele.

Extractele de alge marine din complexul de alge brune, roșii și verzi, precum și extracte de ciuperci de corali și eklonia kava sunt bogate în minerale și vitamine ajută la saturarea pielii cu vitamine și minerale marine. Apa de mare adâncime hrănește pielea cu energie și sănătate, lăsând-o hidratată și îngrijită. Ceramidele previn în mod eficient apa prin epidermă, ceea ce poate duce la uscarea pielii.

  1. By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream

By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream, pe bază de cătină hidrolat, bogată în vitamina C. Crema este potrivită pentru pielea normală, uscată, plictisitoare și „obosită”. Are o consistență ușoară, confortabilă, nu lasă în urmă un sentiment lipicios și gras, este absorbit rapid. Hidratează pielea cât mai mult posibil. Îmbogățit cu vitamine, datorită căruia îmbunătățește și reîmprospătează tenul, conferă pielii o strălucire frumoasă, naturală.

  1. Eunyul Black Seed Therapy Moisturizing Cream

Crema din linia Black Seed Therapy de la marca Eunyul face față perfect acestei sarcini. Secretul eficacității sale constă în compoziția selectată de experți a ingredientelor active. Acestea sunt naturale și se completează reciproc. Printre principali se numără acidul hialuronic, care leagă moleculele de apă și reține umezeala, precum și extracte din orez și semințe de soia, care cresc elasticitatea pielii și au un efect de netezire.Caracteristicile cremei hidratante Eunyul pentru semințe negre:

- îmbogățit cu complexul „alg, undaria și adenozină” - reface și întărește;
- activează fibroblastele, sporind producția de proteine ​​structurale;
- conține unt de karité, care completează acțiunea acidului hialuronic;
- "sigilează" umiditatea, controlând astfel echilibrul apei;
- protejează pielea de deshidratare, prevenind astfel uscarea;
- netezeste ridurile formate ca urmare a deficitului de umiditate;
- creste tonusul pielii;
- uniformizează tenul, eliminând matitatea.

 

Toate produsele le gasesti pe www.sublime.md cu livrare rapida in toata Moldova!

x
Solicită consultație prin apel
``