• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Top 5 produse pentru combaterea petelor pigmentare de la sublime.md

Top 5 produse pentru combaterea petelor pigmentare de la sublime.md

Petele pigmentare raman a fi o problema des intalnita in randul femeilor, confruntandu-se perioade indelungate si uneori chiar fara rezultat.

Petele pigmentare sunt niste acumulari de melanina care apar pe piele, pe ten, corp, maini, picioare ca urmare a expunerii neprotejate la soare, in perioada sarcinii sau ca urmare a unor afectiuni interne hormonale.Acestea sunt afectiuni comune si pot dura ani de zile, pot aparea la orice varsta si durata de tratare este individuala, si la fel, poate dura ani de zile.

Petele apar atunci cand celulele care produc pigmenti devin hiperactive, este un mecanism similar cu aparitia pistruilor, insa petele pigmentare tind sa fie mai mari.

Expunerea la soare este una din cele mai comune cauze a aparitiei petelor pigmentare, deoarece soarele stimuleaza productia de melanina.Melanina actioneaza ca o modalitate de protectie naturala impotriva razelor solare UV, acesta fiind motivul pentru care oamenii se bronzeaza.Expunerea neprotejata la soare poate distruge acest proces, astfel aparand hiperpigmentarea.

Hormonii asemeni sunt un factor des intalnit in aparitia pigmentarii.Hiperpigmentarea produsa de hormoni se mai numeste melasma.Acest proces apare deobicei in sarcina cand hormonii femenini estrogen si progesteron stimuleaza producerea de melanina.

Alte cauze a aparitiei melanozei pot fi : anumite bacterii, pastile anticonceptionale, factorul genetic, diete alimentare dezechilibrate.

Inainte de a alege un set de produse tratament pentru tratarea petelor pigmentare, impreuna cu dermatologul trebuie stabilita cauza fixa a aparitiei acestora.

Ca solutii tratament pentru pete pigmentare care le gasesti la www.sublime.md sunt urmatoarele:

  1. Geek Gorgeous C Glow 15% Vitamin C Serum

Formula super usoara, textura apoasa cu continut de 15% de Vitamina C pura + extra antioxidanti (Acid Ferulic si Vitamina E). C Glow protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi si factorilor de poluare externi, stimuleaza productia de colagen si ofera luminozitate, uniformizeaza.Produs proaspat, preparat saptamanal.Vitamina C Pura (acidul ascorbic) este un superstar 3 in 1 dovedit clinic, puternic antioxidant, ofera pielii protectie impotriva factorilor de poluare externi, stimuleaza propria productie de colagen a tenului și estompeaza hiperpigmentarea.

  1. Geek&Gorgeous aPAD 20% Azelaic Derivative Serum

Acidul azelaic este o substanta activa 3 în 1, demonstrat clinic ca isi aduce aportul la iluminarea tenului, reducerea iritatiilor, a petelor pigmentare si a roseetii ( rozaccei). Formula contine o forma solubila in apa, de noua generatie, denumita Potassium Azeloyl Diglycinate(PAD). PAD are proprietati similare cu acidul azelaic si o textura super usoara, fara ulei. Cele două mari atuuri ale PAD sunt uniformizarea tenului si controlul excesului de sebum, rezultatul fiind o îmbunatatire vizibila a aspectului pieli.

  1. Revox Just Azelaic Acid Brightening Solution 10%

Acidul azelaic acționeaza prin eliminarea eficienta a bacteriilor cauzatoare de acnee din porii pielii, ceea ce duce la reducerea aspectului imperfectiunilor pielii si rafinarea straturilor superficiale ale pielii. Cu proprietatile sale de stralucire, acidul azelaic ajuta la minimizarea vizibilitatii petelor intunecate si a semnelor de imbatranire, lasand tenul sa para mai clar si mai fin.Produsul vizeaza pielea plictisitoare, tonul neuniform al pielii, umflaturile și petele.

  1. Revox Alpha Arbutin 2% + HA Brightening Solution

Serum ce ofera luminozitate fetei si gatului. Aceasta formula avansata este imbogatita cu acid hialuronic pentru mentinerea confortului suplimentar al pielii. Produsul diminueaza roseata, semnele imbatranirii si petele solare, dar si imperfectiunile, petele pigmentare si cicatricile. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

  1. Revox Just Vitamin C 20% Antioxidant Serum

Radicalii liberi pot descompune colagenul din piele si permit formarea increțirii si ridurilor. Vitamina C este un ingredient puternic anti-imbatranire, oferind pielii protectie antioxidanta impotriva radicalilor liberi si a factorilor externi de mediu. Vitamina C ajuta la reducerea aspectului ridurilor si intensitatii petelor intunecate, clarifica si lumineaza tenul.

Asadar, petele pigmentare sunt afectiuni de piele ce nu prezinta un pericol pentru sanatate, insa pot afecta aspectul estetic al pielii, astfel cauzand o ingrijorare, in special pentru femei.Dar cu rabdare si perseverenta, informare corecta, acestea pot fi tratate in totalmente.

x
Solicită consultație prin apel
``