• Livrare rapidă pe tot teritoriul Moldovei!
RU
LOGO



Cum să alegi crema după tipul tenului!?

Cum să alegi crema după tipul tenului!?

Cum să alegi corect crema potrivită după tipul tenului!

Frumusetea presupune o ingrijire adecvata a tenului.Deoarece sunt o multime de produse pe piata, uneori este pur si simplu dificil sa alegi o crema potrivita pentru tenul tau.Specialistii in domeniu sustin ca pentru a alege o crema potrivita este necesar a tine cont de o multime de factori ca varsta, tipul de ten, ingrediente, toleranta, rutina de ingrijire la moment.Astfel produsele variaza de la unul la altul cu o componenta chimica in diverse combinatii.

               La baza alegerii unei creme sta în primul rand tipul de ten. Tipul de ten este cel care decide ce produse sunt necesare a fi prezente in rutina noastra de ingrijire.

Ten uscat

Tenul uscat este mai tern, fiind lipsit de elasticitate si predispus descuamarii. Tenul uscat este mai predispus la aparitia ridurilor deoarece nu produce sebum in cantitati echilibrate sau este deshidratat din cauza unor tratamente cosmetice, acizi.Se recomanda folosirea unei creme intens hranitoare pe baza de ceramide, centella asiatica, colagen, extract de melc in combinatie cu un serum sau toner pentru o eficienta mai profunda.

Ten mixt.

Tenul mixt este cel mai comun tip de ten intilnit. Acesta este caracteristic printr-o secretie mai mare de sebum in zona T, in rest fiind uscat. Se recomanda utilizarea unei creme potrivite pentru toate tipurile de ten cu o textura mai fluida cu capacitate de hidratare intensa pe baza de azulene, acid hyaluronic, squalane, ceai verde.

Ten gras.

Tenul gras se caracterizeaza prin exces de sebum pe toata suprafata tenul , pe parcursul zilei tenul luceste si se simte incarcat.Porii dilatati sunt caracteristici acestui tip de ten.Se recomanda utilizarea cremelor cu structuri gelifiante, lejere, pe baza de apa, extracte de arbore de ceai, melc, centella asiatica cu efect matifiant.

Ten sensibil.

Tenul sensibil este caracteristic prin faptul ca reactioneaza cel mai rapid la factorii de mediu nocivi ca poluarea aerului, temperaturi scazute, fum, etc. Acest tip de ten necesita o crema cu o componenta sigura fara parfum, alcooli sintetici, coloranti, parabeni, ftalati. Se recomanda utilizarea cremelor pe baza de ceramide, squalane, ceai verde, aminoacizi.

Deci, inainte de a alege o crema pentru tenul tau, analizeaza tipul de ten apoi orienteaza-te spre alti factori aditionali si nu uita ca o piele sanatoasa este o piele radianta!

x
Solicită consultație prin apel
``